TRAILER: ‘Bloodshot’ is gebaseerd op de populaire comic en heeft Vin Diesel in de hoofdrol

bloodshot vin diesel

TRAILER: ‘Bloodshot’ is gebaseerd op de populaire comic en heeft Vin Diesel in de hoofdrol

De film Bloodshot is gebaseerd op de populaire comic en heeft Vin Diesel in de hoofdrol als het ultieme wapen. Check nu de eerste trailer.

Sony Pictures heeft de eerste internationale trailer voor zijn aankomende film met Vin Diesel onthuld. Maak kennis met Bloodshot, dat is gebaseerd op de gelijknamige populaire comic.

De gedetailleerde clips van twee-en-een-halve minuut belichten Diesel in de titulaire rol als Ray Garrison, een soldaat die onlangs in actie is gedood en door de RST Corporation weer tot leven is gebracht als superheld Bloodshot. Uitgerust met een leger aan nanotechnologie in zijn aderen, is Garrison nu een niet te stoppen kracht geworden. Hij kan echter niet onderscheiden wat echt is en wat niet, wat te wijten is aan de controle van het bedrijf over hem.

Om de zaken recht te trekken, gaat Garrison op een met bloed gevulde missie om antwoorden te vinden. “Lijdend aan totaal geheugenverlies, maar doordrenkt met een reeks verbluffende nieuwe vaardigheden, worstelt Ray om opnieuw contact te maken met wie hij was, terwijl hij leert wat voor soort wapen hij is geworden … geholpen door een team van collega-augmented strijders met de codenaam Chainsaw”, aldus de officiële synopsis.

Naast Diesel spelen in de film ook Eiza Gonzalez, Sam Heughan, Toby Kebbell, Talulah Riley, Alex Hernandez, Lamorne Morris, Johannes Haukur Johannesson en Guy Pearce. Geregisseerd door Dave S. F. Wilson, vinden we Bloodshot medio februari 2020 in de bioscoop.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram