Naderende adidas YEEZY BOOST 700 MNVN sneaker heeft een prijskaartje gekregen

adidas YEEZY BOOST 700 MNVN

Naderende adidas YEEZY BOOST 700 MNVN sneaker heeft een prijskaartje gekregen

De aankomende adidas YEEZY BOOST 700 MNVN sneaker – eerder adidas YEEZY BOOST 700 VX genoemd – heeft eindelijk een prijskaartje.

adidas YEEZY BOOST 700 MNVN

Na een reeks teasers hebben we nu enkele ruwe prijsdetails voor de adidas YEEZY BOOST 700 MNVN. Voorheen bekend als de adidas YEEZY BOOST 700 VX, debuteert het nieuwste 700-model in een strak “Triple Black” uiterlijk en een goed zichtbare “Orange” colorway.

Kanye West heeft onthuld dat de aankomende YEEZY-schoen is ontworpen door de legendarische schoenenontwerpster Christian Tresser en de huidige YEEZY Design Director Steven Smith, die beide begin jaren 90 voor Reebok werkten.

De adidas YEEZY BOOST 700 MNVN heeft een gevoerd nylon bovenwerk, eenvoudig gekleed met een reeks hitte-gelaste overlays. Bovendien is de schoen verstoken van Three Stripes-branding en vertrouwt hij alleen op grote reflecterende 3M “700”-markeringen aan de zijkanten. De schoen is verhoogd met een zwarte tussenzool met BOOST-ondersteuning gecombineerd met een bijpassende rubberen buitenzool.

De adidas YEEZY BOOST 700 MNVN gaat naar verluidt geprijsd worden op $ 220, goedkoper dan zijn andere BOOST 700-tegenhangers, en zal zoals het er nu uitziet begin 2020 uitkomen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

YEEZY BOOST 700 MNVN TRIPLE BLACK AND ORANGE COMING SOON $220 FULL DETAILS ON YEEZYMAFIA.COM

Een bericht gedeeld door YEEZY MAFIA (@yeezymafia) op

Post a Comment

#Volg ons op Instagram