GIVEAWAY: 26 oktober op onze kosten naar Mr. Horror’s HALLOWEEN HORROR SHOW bij een bioscoop in jouw buurt

Mr. Horror's HALLOWEEN HORROR SHOW 2019 tickets

GIVEAWAY: 26 oktober op onze kosten naar Mr. Horror’s HALLOWEEN HORROR SHOW bij een bioscoop in jouw buurt

26 oktober is het bij een bioscoop bij jou in de buurt tijd voor Mr. Horror’s HALLOWEEN HORROR SHOW. Kom jij een nacht lang nieuwe griezelfilms kijken?

Mr. Horror's HALLOWEEN HORROR SHOW 2019 tickets

Halloween nadert met rasse schreden en daarom presenteert Mr. Horror in de nacht van zaterdag 26 oktober op zondag 27 oktober voor de elfde keer de HALLOWEEN HORROR SHOW: een nachtelijke horrormarathon vol nagelbijtende spanning, gitzwarte humor en rijkelijk vloeiend bloed in o.a. Pathé Tuschinski Amsterdam en vele andere theaters door het hele land. En wij geven kaarten weg, dus misschien ga jij wel op onze kosten een nacht lang griezelen!

Het is simpel mannen. Wij hebben 6 kaarten om weg te geven voor deze onvergetelijke nacht vol horror en jij mag ons mailen met de reden waarom jij denkt te moeten winnen. We geven tweemaal 3 kaarten weg, dus kom met een mooi horrorverhaal over je schoonmoeder of je teamgenoot, en maak kans op dit trio tickets. Meer info over participeren vind je onderaan.

Mr. Horror’s HALLOWEEN HORROR SHOW: De films

Op het programma staan vier huiveringwekkende nieuwe horrorfilms, die garant staan voor een lange slapeloze nacht. Check hieronder waar ze overgaan en bekijk bijbehorende trailers. Naar welke films kijk jij het meeste uit?

 

The Lodge

The Shining en Hereditary, daarmee vergeleek de criticus van Screen Daily deze ijzingwekkende nagelbijter. The Lodge ligt ook in het verlengde van Ich seh ich seh (a.k.a. Goodnight Mommy), waarmee het regisseursduo Franz en Fiala zichzelf vijf jaar geleden op de kaart zette. Ook dit keer zijn twee kinderen en een moederfiguur afgezonderd van de rest van de wereld en gebeuren er akelige dingen. De kids zijn Mia en Aiden en ze verblijven tijdens de kerstvakantie een paar dagen in een blokhut samen met hun stiefmoeder, terwijl hun vader in de stad zijn werk afrondt. Alsof de sfeer in het vakantiehuis al niet ijzig genoeg is, ontdekt het drietal op een ochtend dat hun telefoons niet meer werken, het voedsel is verdwenen en de elektriciteit is uitgevallen. Een sneeuwstorm is niet het enige onheil dat nadert…

Regie: Verenika Franz en Severin Fiala
Met: Riley Keogh, Jaeden Martell, Lia McHugh, Alicia Silverstone e.a.

Ready or Not

Bridesmaids meets The Purge! Zo kan dit krankjorume en hilarische bloedfestijn van de makers van V/H/S en Southbound worden omschreven. Grace trouwt met Alex Le Domas, telg uit een familie die stinkend rijk werd met het uitbrengen van bordspellen. Deze excentrieke familie kent een traditie: iedereen die aantrouwt, moet een spelletje doen met de rest van de familie. Klinkt onschuldig genoeg, niet? Totdat blijkt dat Grace voor deze versie van verstoppertje al haar overlevingsinstincten moet aanspreken. Net als Get Out heeft ook deze horrorkomedie een maatschappelijke subtekst – over het huwelijk als een achterhaald instituut – maar uiteindelijk is het toch de bloederige slapstick die van Ready Or Not de perfecte film voor de Halloween Horror Show maakt.

Regie: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett
Met: Samara Weaving, Adam Brody, Mark O’Brien, Henry Czerny, Andie MacDowell e.a.
Lengte: 95’

Little Monsters

Tijdens de nachtvoorstelling op het Sundance filmfestival barstte het publiek regelmatig uit in applaus bij deze zombiefilm in de traditie van Shaun of the Dead. Het is dan ook een crowdpleaser van jewelste vol bloederige hoogtepunten. Een schooluitje loopt volledig uit de hand wanneer de kinderen worden aangevallen door hordes zombies die uit een nabijgelegen militair complex zijn ontsnapt. Hun juf, Miss Caroline, kan het niet over haar hart verkrijgen om de kinderen te vertellen wat er aan de hand is, dus doet ze net of dit bij het uitje hoort. Het meest verrassend aan deze bloederige zomcom is dat ergens in die berg uitgerukte ingewanden ook nog een warm hart klopt. En het is vooral dankzij de veelzijdige Lupita Nyong’o (Us) dat zelfs het romantische subplot werkt.

Regie: Abe Forsyth
Met: Lupita Nyong’o, Alexander England, Josh Gad e.a.

Bloodline

Wat is Seann William Scott zonder die onnozele grijns waarmee hij in vier American Pie-films als Stifler de show stal? Een verrassend effectieve psychopaat, zo blijkt! In Bloodline speelt hij maatschappelijk werker Evan die, à la Dexter Morgan, alle figuren uit de weg ruimt die het in zijn ogen verdienen om te sterven. Daders van seksueel misbruik, verslaafde ouders, papa’s met losse handjes. Want nu hij net zelf papa is geworden, is Evans tolerantie voor falende ouders bijzonder laag. Maar is hij een held, of zoekt hij gewoon een excuus om zijn eigen moordlust te botvieren? En wat doet hij wanneer een rechercheur hem op het spoor komt? Het door Blumhouse geproduceerde Bloodline heeft strak camerawerk en een nog strakkere synthesizerscore, een fikse dosis zwarte humor en moordscènes die er letterlijk en figuurlijk flink inhakken.

Regie: Henry Jacobson
Met: Seann William Scott, Dale Dickey, Mariela Garriga e.a.

Algemene info

‘Mr. Horror’ Jan Doense presenteert de HALLOWEEN HORROR SHOW live in Pathé Tuschinski Amsterdam en verzorgt de kick-off bij Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. Dit jaar kunnen horrorliefhebbers in ieder geval terecht in de volgende steden. Maar let op, er kunnen meer steden volgen.

AMSTERDAM (Pathé Tuschinski & Pathé ArenA), ROTTERDAM (Pathé Schouwburgplein), DEN HAAG (Pathé Spuimarkt), AMERSFOORT (Pathé), ALMERE  (Kinepolis), ARNHEM (Pathé), BREDA (Kinepolis), DEN BOSCH (Kinepolis), DORDRECHT (Kinepolis), EMMEN (Kinepolis), ENSCHEDE (Kinepolis), GRONINGEN (Kinepolis), HELMOND (Pathé), HOOFDDORP (Kinepolis), SCHAGEN (Kinepolis CineMagnus), TILBURG (Pathé), UTRECHT (Kinepolis Jaarbeurs Utrecht), ZOETERMEER (Kinepolis)

Voor het volledige overzicht van alle deelnemende bioscopen, het filmprogramma in de diverse steden met beschrijvingen, links naar de trailers, en informatie over de kaartverkoop: horrorshow.nl.

Mr. Horror's HALLOWEEN HORROR SHOWWIN 3 kaarten voor de HALLOWEEN HORROR SHOW 2019!

Win drie gratis kaarten voor deze bloedstollende nacht met maar liefst vier nieuwe horrorfilms. Wie neem jij mee naar de bioscoop als je wint?

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘horror’ en vertel ons een spannend, waargebeurd verhaal. Wie weet ontvang jij binnenkort de gratis bioscoopkaarten en kun je lekker gaan griezelen op onze kosten!

Succes!

Meedoen kan tot dinsdag 22 oktober en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram