Eerste teaser BAPE x MCM Capsule Collectie is een feit

BAPE x MCM fall winter 2019 capsule

Eerste teaser BAPE x MCM Capsule Collectie is een feit

De eerste teaser van een naderende BAPE x MCM Capsule Collectie is hier. Een hybride van luxe vakmanschap en Japanse streetwear.

mcm x bape fall winter 2019 capsule

BAPE en MCM verenigen de werelden van streetwear en luxe middels een krachtenbundeling die gekenmerkt zal worden door grafisch rijke details. Details van beide labels, die worden samengebracht in het herkenbare premium leer en heel veel gewaagde camouflage.

Alhoewel slechts een enkele teaser-afbeelding is onthuld, weten we al meer dan alleen de kenmerken van het getoonde witte T-shirt met een camouflage-Apenhoofd, dat is doordrenkt met MCM-logo’s. In het assortiment verwachten we zeker vergelijkbare gehybridiseerde motieven, waaronder een trainingspak met identiek patroon, een Baby Milo-trui – compleet met cognac en bruine MCM-tonen – en verschillende andere T-shirts en accessoires. De grafische Shark-afbeelding van BAPE zal verschillende MCM-lederwaren sieren, waaronder een rugzak, een weekender-tas en grote en mini-portefeuilles, afgewerkt met premium accenten zoals hardware van goudmetaal, zwarte lederen biezen en een kleine metalen plaat met co-brandmerk.

De BAPE x MCM-capsule wordt op 26 oktober gelanceerd, dus verwacht binnenkort meer informatie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

MCM x BAPE® release on Saturday, October 26th. Stay tuned for more details. #MCMxBAPE @mcmworldwide

Een bericht gedeeld door A BATHING APE® OFFICIAL (@bape_japan) op

Post a Comment

#Volg ons op Instagram