GIVEAWAY: ‘Elrow goes ADE 2019’ belooft komende zondag een buitenaardse ervaring te worden

elrow goes to ADE 2019 tickets

GIVEAWAY: ‘Elrow goes ADE 2019’ belooft komende zondag een buitenaardse ervaring te worden

Elrow goes ADE 2019 belooft aankomende zondag de ultieme afsluiter te worden van het Amsterdam Dance Event 2019 en wij geven 2x tickets weg.

Elrow en diens legendarische met confetti gevulde technofeesten behoeven eigenlijk geen introductie. En aangezien Elrow goes ADE 2019 aankomende zondag stijf uitverkocht is, lijkt het ook onnodig om iedereen lekker te maken die het niet gelukt is een ticket te bemachtigen. Maar toch gaan we het hebben over Elrow’s naderende feestje tijdens het Amsterdam Dance Event, aangezien wij twee kaarten mogen weggeven aan jullie!

Zondag 20 oktober zal één van onze favoriete festivals voor de vijfde keer in het Amsterdamse neerstrijken voor ADE. Ditmaal vindt Elrow goes ADE plaats in de Kromhouthal, Amsterdam, waar de locatie zal worden omgetoverd tot een gekke, surrealistische wereld. De Spaanse organisatie is een garantie voor een unieke feestervaring, waar toeters noch bellen worden bespaard. Dit alles uiteraard onder de fijne tunes van legendarische DJ’s. Wie heeft er zondag zin in bijvoorbeeld de set van legende Erick Morillo?

Elrow goes ADE 2019 line-up

Zoals gebruikelijk draait het feestje om muziek, te weten techno, house en techhouse. Waar Elrow zich echter altijd in weet te onderscheiden van alle andere topfeestjes die Nederland rijk is, en zondag weer, is de carnavaleske en bizarre aankleding met unieke thema’s. Dit jaar is het thema RowsAttacks, wat inhoudt dat bezoekers een absurde setting kunnen verwachten die doet denken aan de film Mars Attacks. Een volledig nieuwe dimensie wordt toegevoegd aan het woord spacen en een buitenaardse ervaring staat op de planning.

De line-up voor Elrow goes ADE 2019 is er bovendien eentje om de vingers extra bij af te likken. Van 14:00 tot 23:00 kunnen we bij de mainstage genieten van onder meer Andrea Olivia, Erick Morillo, Michael Bibi en een niet nader genoemde special guest. De andere zaal herbergt trouwens een andere planeet, waar je DJ’s als Checkina Manuhutu, Eddy M, Franky Rizardo, Tini Gessler en Wouter S. kunt vinden. Planeethoppen is gegarandeerd, dus all on board!

Elrow Town 2019 Tickets & Info

▬▬ TICKETS ▬▬

Sold out!

Koop je ticket hier via Ticketswap en ga naar de officiële website voor meer info.

▬▬ INFO ▬▬

Datum: 20 oktober 2019
Tijd: 14.00 – 23.00
Locatie: Kromhouthal, Amsterdam
Leeftijd: 18+

Win tickets voor Elrow goes ADE 2019

Win twee gratis festivaltickets voor een van de mooiste ADE 2019-feesten van het jaar. Wie neem jij mee naar Elrow goes ADE 2019 als je wint?

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘ADEliens’ en vertel ons wie je meeneemt. Wie weet ontvang jij vrijdag de gratis kaarten voor het uitverkochte feest!

Succes!

LET OP! Meedoen kan tot donderdag 17 oktober. Winnaars ontvangen bericht en deelname kan alleen vanaf 18 jaar of ouder. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

 

Post a Comment

#Volg ons op Instagram