GIVEAWAY: Win tickets voor de knallende actiefilm ‘Gemini Man’ met Will Smith tweemaal in de hoofdrol

gemini man film

GIVEAWAY: Win tickets voor de knallende actiefilm ‘Gemini Man’ met Will Smith tweemaal in de hoofdrol

Win 2x tickets voor de knallende actiefilm ‘Gemini Man’ met Will Smith tweemaal in de hoofdrol. Wie neem jij mee naar de bioscoop op onze kosten?

Gemini Man is de nieuwe actiethriller met Will Smith in de rol van huurmoordenaar Henry Brogan. Hij komt erachter dat de mensen voor wie hij werkt een vuil spel spelen. Al snel moet hij het opnemen tegen zijn beste vijand ooit. Hijzelf.

Een elitemoordenaar met de naam Henry Brogan realiseert zich tijdens een routinemissie dat een jongere versie van hemzelf, Junior, hem probeert te vermoorden. Waarom wil deze kloon hem uitschakelen en waar komt hij vandaan?

De cast bestaat verder uit o.a. Mary Elizabeth Winstead (10 Cloverfield Lane, tv-serie Fargo), Clive Owen (Inside Man, The International) en Benedict Wong (Doctor Strange, The Martian). Gemini Man is geregisseerd door Oscarwinnaar Ang Lee (Life of Pi, Brokeback Mountain) en de productie is in handen van de gerenommeerde producenten Jerry Bruckheimer, David Ellison, Dana Goldberg en Don Granger.

Gemini Man will smithWINACTIE Gemini Man!

Win twee gratis bioscooptickets voor deze razendspannende release. Wie neem jij mee naar de film als je wint?

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘kloon’ en wie weet ontvang jij binnenkort de gratis bioscoopkaarten!

Succes!

Meedoen kan tot 16 oktober en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram