GIVEAWAY: ‘Klockworks presents Photon’ is een ADE 2019 must-visit opgezet door STRAF_WERK

Klockworks presents Photon ade 2019

GIVEAWAY: ‘Klockworks presents Photon’ is een ADE 2019 must-visit opgezet door STRAF_WERK

Klockworks presents Photon is een ADE 2019 must-visit opgezet door STRAF_WERK, en wij geven een aantal gratis kaarten weg voor dit technofeest.

Klockworks presents Photon ade 2019

Foto: ©KIRSTENVANSANTEN

Mocht je nog op zoek zijn naar een mooi feestje voor ADE 2019 op zaterdag 19 oktober, dan hebben we een hele lekkere. Het gerenommeerde STRAF_WERK organiseert dan namelijk Klockworks presents Photon. Verschillende zwaargewicht techno-acts zullen die nacht hun weg vinden naar De Kromhouthal in Amsterdam, uiteraard inclusief main man Ben Klock zelf.

Ben Klock is verworden tot een van de meest gevraagde DJ-producenten van de huidige generatie. Met zijn label Klockworks wilde hij een platform creëren voor zijn rauwe en minimale producties, en dat is gelukt. Naar welke naam kijk jij het meest uit?

ADE 2019: Klockworks presents Photon

Met zijn specifieke stijl, bestaande uit Dub-techno vermengd met percussieve grooves en zijn tijdloze, perfecte mixtechniek oogstte Rødhåd brede erkenning. Hij brak door in 2012, toen hij werd gekenmerkt en geïnterviewd als “Break Through Artist Of The Year”, door Resident Advisor.

Freddy K is sinds het begin van de jaren 90 actief in de muziekindustrie. Niet alleen actief als dj en producer, heeft hij verschillende jaren gewerkt bij Rome’s vlaggenschipwinkel Remix. Freddy K vergaarde roem door 10, 14 en 16 uur durende DJ-sessies toen hij naar Berlijn verhuisde. Deze maand oktober speelt hij met de DJ die ook naar de Duitse hoofdstad is verhuisd: Blawan. Zijn discografie belicht een natuurlijke vloeiendheid voor ritme, of het nu straight, schril gesynchroniseerd of ergens ertussenin slingert. Blawan B2B Freddy K zal zeker een spannende set worden.

De eerste techno-boyband is een Spandau-kelder-experiment dat is gegroeid tot een inmiddels gevestigde kracht in de hedendaagse techno: FJAAK. Ze hebben een iconische verbinding onderling, waardoor ze een unieke live-act zijn geworden.

Bereid je ook voor op Adiel. De Italiaanse powervrouw stuurt menigten in diepe extase met haar adrenalinestootsets. Adiel is resident-DJ bij Goaultrabeat en oprichter van het Tribal Dance-label. Ze is constant ondergedompeld in de meest verfijnde en attente clubcultuur, en dat is hoorbaar.

LINE-UP
Ben Klock
Rødhåd
Blawan B2B Freddy K
FJAAK [live]
Adiel

INFO
Datum 19 oktober 2019
tijd: 23:00 – 07:00
Locatie: De Kromhouthal, Amsterdam
Leeftijd: 18+
Tickets: strafwerk.sollidd.com/photon


Win tickets voor Klockworks presents Photon – ADE 2019

Win 2 gratis kaarten voor één van de fijnste ADE 2019 technofeesten. Wie neem jij mee naar Klockworks presents Photon als je wint?

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘klokkenspel’ en wie weet ontvang jij binnenkort de gratis kaarten!

Succes!

 

LET OP! Meedoen kan tot maandag 14 oktober. Winnaars ontvangen bericht en deelname is vanaf 18 jaar of ouder. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram