TRAILER: Nieuwe previewclip ‘1917’ neemt ons mee achter de vijandige linies

1917 trailer sam mendes

TRAILER: Nieuwe previewclip ‘1917’ neemt ons mee achter de vijandige linies

De nieuwe 1917 trailer neemt ons mee achter de vijandige linies. Ga jij in december naar de WO I-film geregisseerd door Sam Mendes?

Universal Pictures heeft een nieuwe trailer gedeeld voor het aankomende WO I-epos, 1917. Geregisseerd door de Oscar-winnende regisseur Sam Mendes, vindt de film plaats tijdens het hoogtepunt van de Eerste Wereldoorlog, als twee jonge Britse soldaten, gespeeld door George MacKay (Schofield) en Dean-Charles Chapman (Blake), zijn belast met het oversteken naar vijandelijk gebied om een bericht te leveren dat waarschijnlijk de afslachting van honderden soldaten zal voorkomen.

Het meest opvallend is dat de film is geschoten om eruit te zien als één continue opname, wat de spanning van de verhaallijn van de film vergroot. “Ik vond dat deze film in realtime moest worden verteld”, aldus Mendes. “Elke stap van de reis, elke ademhaling met deze mannen, voelde integraal en er is geen betere manier om dit verhaal te vertellen dan met één continu schot.”

In de nieuwe trailer krijgen we een beter beeld van de magie die cinematograaf Roger Deakins heeft bewerkstelligt voor de filmcreatie. Verschillende verbluffende opnamen tonen nogmaals waarom Deakins onlangs een Oscar won voor zijn cinematografische werk in Blade Runner 2049.

In 1917 spelen ook Benedict Cumberbatch, Colin Firth, Richard Madden, Andrew Scott, Mark Strong, Teresa Mahoney, Daniel Mays, Adrian Scarborough, Justin Edwards, Gerran Howell, Anson Boon en Richard McCabe. Bekijk de spannende trailer bovenaan en check de film medio januari 2020 in de bioscoop.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram