W Hotels brengt WAKE UP CALL Music Festival naar Dubai

wake up call festival w hotel dubai 2019

W Hotels brengt WAKE UP CALL Music Festival naar Dubai

W Hotels brengt het WAKE UP CALL Music Festival naar Dubai. Ben jij er tussen 10 en 12 oktober bij in het W Dubai – The Palm resort?

wake up call festival w hotel dubai 2019

Mocht je Dubai op de planning hebben staan deze week, dan is er een aandachtspuntje voor in je agenda. Na Hollywood, Bali en Barcelona, brengt W Hotels het muziekfestival WAKE UP CALL namelijk naar Dubai. Het evenement verwelkomt internationale muziekacts en bezoekers van over de hele wereld voor een weekend vol muziek en unieke ervaringen in W Dubai – The Palm.

WAKE UP CALL Dubai bevindt zich op het terrein van het hotel en ruilt een typische festivalomgeving in voor een meer luxe, op hospitality gerichte ervaring. Headliners voor deze stop op de tour zijn RÜFÜS DU SOL, Rita Ora en een DJ-set van Disclosure. Speciale VIP-pakketten voor Marriott Bonvoy-leden bieden exclusieve evenementen genaamd ‘Moments’, zoals yogales met Ora, een privéfeest met Disclosure en een pingpongtoernooi met RÜFÜS DU SOL. Non-stop entertainment binnen het weekend bestaat verder uit bijvoorbeeld WET deck DJ-feesten en livesets op het hoofdpodium.

Een ander hoogtepunt van het feest in de woestijn is een uitgebreide culinaire line-up met Timo Subito van Massimo Bottura, het gelijknamige restaurant op het dak van Akira Back en een speciale editie van de beroemde Palm Sugar-brunch van het hotel. Om het evenement af te ronden, hebben deelnemers ook toegang tot door expert-geleide fitnesslessen gedurende het weekend.

De Dubai-editie van WAKE UP CALL vindt plaats van 10 tot 12 oktober. Bemachtig je ticket via wakeupcallfest.com.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram