Amsterdam Dance Event: Vijf redenen waarom jouw ADE dit jaar epic wordt

ADE 2019 desperados

Amsterdam Dance Event: Vijf redenen waarom jouw ADE dit jaar epic wordt

ADE 2019 staat op het punt van beginnen en er staan fraaie zaken op de planning. Wij geven je vijf redenen waarom jouw ADE dit jaar epic wordt!

ADE 2019 desperados

Het Amsterdam Dance Event, dat dit jaar van woensdag 16 tot en met zondag 20 oktober plaatsvindt, staat weer bijna voor de deur. Vijf dagen lang staat onze hoofdstad op zijn kop. Desperados is dit jaar main partner van ADE en geeft je alvast 5 redenen waarom jouw ADE dit jaar onvergetelijk wordt.

  1. Altijd al gedroomd van een eigen feest tijdens ADE? Dit is je kans! Desperados maakt jouw droom waar met Epic Parties Imagined By You

De komende weken vraagt Desperados op social media en andere kanalen aan jou hoe de muziek- en feestbeleving tijdens ADE naar een hoger niveau getild kan worden. Je kan jouw idee delen via desperados.com/ADE. Het beste idee wordt vervolgens werkelijkheid op woensdag 16 oktober tijdens de Desperados party op de openingsavond van ADE 2019. Alles kan en alles mag, dus vergeet jouw ultieme partyidee niet te delen via desperados.com/epicparties.

  1. Stel via de ADE website jouw persoonlijke partyplanning samen

Met zo’n 2.500 artiesten en 1.000 events die zowel overdag als ’s nachts plaatsvinden, op meer dan 140 verschillende locaties verspreid door de stad, kan de FOMO je overvallen. Gelukkig maakt de ADE website het je makkelijk doordat je specifiek kan zoeken naar events die je écht niet wilt missen. Zoek bijvoorbeeld op genre, artiest, locatie of een combinatie hiervan.

  1. Maak jouw ADE extra epic en vind 2 van de 20 (!) Day and Night passen die Desperados in de hoofdstad verstopt

Wat moet je daarvoor doen? Meld je via desperados.com/ADE aan om de 10 tips over de plekken waar deze passen verstopt zijn als allereerste per SMS te ontvangen. Trek een sprintje naar een van deze plekken zodat jij de tickets als eerste vindt waardoor jij en je partybuddy niet naar één, maar naar ALLE parties kunnen!

  1. Win 4 tickets voor een ADE event naar keuze inclusief overnachting in een van de tofste hotels van Amsterdam!

Wil jij met 3 vrienden helemaal los gaan op de vetste DJ’s en wakker worden in Amsterdam? Koop een 6-pack Desperados en vul de unieke code aan de binnenzijde van jouw 6-pack in op desperados.com/wearetheparty. Het creatiefste antwoord op de prijsvraag heeft samen met 3 vrienden een crazy partyweekend voor de boeg!

  1. Neem vooral je maandag na ADE 2019 vrij! (en misschien ook je donderdag en vrijdag als je écht niets wilt missen)

Hoe hard je jezelf ook belooft om rustig aan te doen dit jaar, als je heel eerlijk bent weet je zelf ook wel dat dat eigenlijk nooit gebeurt tijdens ADE. Dek jezelf alvast in door de dagen tijdens ADE én de maandag erna vrij te nemen. Zo heb je tijdens ADE geen zorgen over werk en kan je maandag nog lekker nagenieten van alle mooie parties.


Over Desperados

Desperados is het eerste Tequila Flavoured bier ter wereld en is al ruim twintig jaar geliefd onder jongvolwassenen. Desperados is sterk vertegenwoordigd in de partyscene en organiseert geregeld bijzondere initiatieven zoals een festival in luchtballonnen of een feest onder water. Daarnaast is het merk volop aanwezig op festivals waar het eigen stages host op onder andere Lowlands, Mysteryland en Awakenings.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram