We hebben een eerste blik op de mogelijke Supreme x Nike Air Max 95 Lux sneakers dankzij Drake

Supreme x Nike Air Max 95 Lux

We hebben een eerste blik op de mogelijke Supreme x Nike Air Max 95 Lux sneakers dankzij Drake

We hebben een eerste blik op de mogelijke Supreme x Nike Air Max 95 Lux sneakers dankzij Drake. Wat vind jij van de nieuwe all-black sneakers?

Supreme x Nike Air Max 95 Lux

De Canadese rapper Drake heeft menigeen verrast met de onthulling van de mogelijk aankomende Supreme x Nike Air Max 95 Lux sneaker. De muzikant deelde een foto van het samenwerkingsmodel via Instagram, om de post vervolgens snel te wissen.

In de post is Drake’s met Patek Philippe uitgeruste hand te zien met de geheel zwarte lederen Nike-sneaker. Het model is verfraaid met een zwart “Supreme”-motief gestikt in het hoogste golfvormige paneel, terwijl de Air Max-zool over de volledige lengte ook volledig zwart is weergegeven, samen met de tong en veters.

Een blauwe en rode versie zijn naar verluidt ook onderweg – naast de heimelijke zwarte variant geteased door Drake. De Supreme x Nike Air Max 95-collectie zou oorspronkelijk in juni uitkomen, maar er gebeurde niets. Blijf dus op de hoogte via ons voor een officiële releasedatum en meer officiële foto’s.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram