GIVEAWAY: Gorillaz en G-Shock hebben een tweede limited edition-collectie gelanceerd

Tweede limited edition 2019 Gorillaz x G-Shock collectie horloges

GIVEAWAY: Gorillaz en G-Shock hebben een tweede limited edition-collectie gelanceerd

Een tweede limited edition Gorillaz x G-SHOCK collectie horloges is gelanceerd, inclusief GW-B5600 en GA-2000, en wij geven de complete 2018-set weg.

Tweede limited edition 2019 Gorillaz x G-Shock collectie horloges

Onlangs lanceerde G-SHOCK opnieuw in samenwerking met Gorillaz een limited edition collectie horloges. Niet gek, gezien de eerste succesvolle collabo van vorig jaar, die snel uitverkocht. Om de release van de 2019-collectie te vieren, geven wij de complete Gorillaz x G-SHOCK 2018-collectie weg aan één gelukkige winnaar. Doe jij mee?

De nieuwste bijzondere samenwerking bestaat uit twee limited edition G-SHOCK-modellen, te weten de GW-B5600 en de GA-2000, ontworpen door de medeoprichter van Gorillaz, Jamie Hewlett. Het ontwerp is geïnspireerd door twee albums van de met een GRAMMY en BRIT Award bekroonde Britse band Gorillaz: ‘The Now Now’ en het debuut album van de Gorillaz uit 2001, ‘Gorillaz’.

Tweede limited edition 2019 Gorillaz x G-Shock collectie horloges

Gorillaz x G-SHOCK GW-B5600-1ER

De klassieke GW-B5600 is opnieuw uitgebracht ter ere van het nieuwste Gorillaz-album, ‘The Now Now’. De kleurencombinatie van blauw en -roze is een ode aan het unieke artwork van het album. Als knipoog naar het album zweeft daarnaast het woord ‘NOW’ in diezelfde kleuren over het scherm wanneer de achtergrondverlichting wordt geactiveerd. De GW-B5600 beschikt over een bluetoothfunctie die is te synchroniseren met G-SHOCK’s eigen app en je direct vanaf je smartphone toegang geeft tot een verscheidenheid aan extra functies.

Bekende G-SHOCK-features zoals schok-, tril- en waterbestendigheid zijn uiteraard aanwezig in het arsenaal eigenschappen van het horloge. Het horloge kost €169,- inclusief verzenden en is nu verkrijgbaar.

Tweede limited edition 2019 Gorillaz x G-Shock collectie horlogesGorillaz x G-SHOCK GA-2000

De GA-2000 is het meest recente horloge dat door G-SHOCK werd uitgebracht en is uitgerust in de iconische camouflageprint die bekend is bij Gorillaz-fans over de hele wereld. Voor de afwisseling wordt het horloge geleverd met twee banden: een met camouflageprint en een in een donkerdere militaire stijl. De bijgeleverde collector’s edition box is bedrukt met de Gorillaz-karakters, uitgevoerd in de stijl van het 2001-tijdperk.

Bekende G-SHOCK-features zoals schok-, tril- en waterbestendigheid zijn ook bij dit horloge van toepassing. Dit horloge kost €169,- inclusief verzendkosten en is nu verkrijgbaar.

De tweede limited-edition-samenwerking betekent overigens direct het eind van de intergalactische missie die begon met de eerste samenwerking tussen G-SHOCK en de bandleden van Gorillaz – Noodle, Murdoc Niccals, Russel Hobbs en 2D. Ditmaal keren ze terug naar het R&D-centrum van Mr. Ibe in Tokyo. Checken wat er gebeurt? De laatste aflevering bekijk je via g-shock.nl/gorillaz en het YouTube-kanaal van Gorillaz.

De eweede limited edition Gorillaz x G-Shock collectie horloges is nu te koop via de officiële webstore.

Win de complete collectie limited edition 2018 Gorillaz x G-Shock horloges t.w.v. $530

Wij geven de volledige limited edition 2018 Gorillaz x G-Shock collectie horloges weg t.w.v. $530. Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘GXG2’ en je maakt kans op de fraaie en reeds uitverkochte collectie..

Succes!

Meedoen kan tot 14 oktober en de winnaar ontvangt bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram