Apple lijkt het klassieke design van de iPhone 4 te gaan herlanceren in 2020

Apple iPhone 4 2020 lancering

Apple lijkt het klassieke design van de iPhone 4 te gaan herlanceren in 2020

Apple lijkt het klassieke design van de iPhone 4 te gaan herlanceren in 2020. Dit ter ere van het 10-jarig jubileum van het de smartphone.

Apple iPhone 4 2020 lancering

Volgens rapporten van Apple-analist Ming-Chi Kuo zou het volgende iPhone-model weleens de herintroductie van het design uit 2010 kunnen betekenen. Hiermee zou de driejarige ontwerpcyclus van het bedrijf met de nieuwe iPhone 11 zou eindigen. Velen speculeren namelijk dat de terugkomst van het klassieke ontwerp volgend jaar omwille van het 10-jarig jubileum van de iPhone 4 is, en dat het nieuwe model een eerbetoon zal zijn aan het klassieke ontwerp.

Ook veel gehoord is dat het meer rechthoekige ontwerp in lijn zal zijn met het ontwerp van de iPad-lijnen van Apple, dus meer conform het ontwerp van de iPad Pro. Kuo stelt dat de 2020-serie iPhones in schermformaten zal variëren van 5,4 inch tot 6,1 inch en groter, elk met OLED-schermen. Hij voorspelt ook dat Apple 2,5D-glaspanelen voor de nieuwe handhelds zal gebruiken, om zo het apparaat een soepelere, rondere kwaliteit te bieden. Stay tuned voor meer info over de eventuele, gemodeniseerde terugkeer van de klassieke Apple iPhone 4.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram