Off-White loopt vooruit op de Paris Fashion Week Show en onthult een aantal SS20 Sneakers

Off-White loopt vooruit op de Paris Fashion Week Show en onthult een aantal SS20 Sneakers

Vooruitlopend op de Paris Fashion Week Show, heeft Virgil Abloh een aantal Off-White SS20 Sneakers onthuld.

off white ss20 sneakers preview

Virgil Abloh en het officiële Off-White Twitter-account hebben een voorproefje gegeven van enkele schoenen die vermoedelijk te zien zullen zijn tijdens de show van het merk morgen bij de Paris Fashion Week. Welke van de sneakers trekken jouw aandacht?

De foto, die verschillende niet-gelanceerde high-top sneakers in verschillende kleuren toont, werd het eerst gepost op Abloh’s Instagram Stories, voordat hij werd gerepost op het Off-White Twitter-account.

In de afbeelding zijn allereerst twee soorten high-top sneakers duidelijk zichtbaar, gevolgd door verschillende hoge hakken en low-top sneakers aan de randen van de foto. De twee modellen die duidelijk zichtbaar zijn, hebben dezelfde zooleenheid, die eruitziet als dikke, bolvormige rubberen zolen, met elk een iets andere bovenkant.

Eén versie heeft een bovenwerk van leer en mesh met meerdere panelen, voorzien van een langwerpige pijl die over de zijkant en over de toebox draait, aangevuld met een dubbele veter. De tweede versie heeft opnieuw een bovenwerk met meerdere panelen, zij het met een ander ontwerp, en een eenvoudigere pijl aan de zijkant van de schoen.

Stay tuned voor meer informatie over de SS20-show van Off-White en bijbehorende nieuwe Off-White SS20 Sneakers.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram