TRAILER: Jesse Pinkman zint op wraak in nieuwe ‘El Camino: A Breaking Bad Movie’ trailer

El Camino: A Breaking Bad Movie

TRAILER: Jesse Pinkman zint op wraak in nieuwe ‘El Camino: A Breaking Bad Movie’ trailer

Jesse Pinkman zint op wraak in de nieuwe El Camino: A Breaking Bad Movie trailer. De film verschijnt komende maand bij Netflix.

Netflix heeft een volledige trailer uitgebracht voor de aankomende Breaking Bad-film El Camino, met in de hoofdrol Aaron Paul als Jessie Pinkman en de regie in handen van de maker van de oorspronkelijke serie, Vince Gilligan. Ga jij in oktober direct kijken?

De trailer hierboven gaat verder waar de gebeurtenissen in de laatste aflevering van de serie stopten, waarbij de eerder ontvoerde Pinkman zich terugtrok naar het huis van zijn vriend, terwijl de politie op zoek is naar hem. De clip toont ook een montage van Jessie die de mensen om wie hij geeft checkt, zoals zijn voormalige vriendin Andrea Cantillo en haar zoon Brock, evenals zijn mentor Mike Ehrmantraut, waarna hij hoort dat ze zijn gestorven.

Onlangs werd bevestigd dat Jonathan Banks zijn rol als Mike opnieuw zal opnemen, waardoor velen denken dat ook Walter White (Bryan Cranston) op het scherm zal terugkeren. Gilligan maakt zijn regiedebuut met de film. Bekijk de trailer bovenaan en bekijk El Camino: A Breaking Bad Movie vanaf 11 oktober op Netflix.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram