De broeken van Meyer en de sale van Hugo Boss trekken de aandacht

broeken van Meyer - sale van Hugo Boss

De broeken van Meyer en de sale van Hugo Boss trekken de aandacht

De broeken van Meyer en de sale van Hugo Boss verdienen vandaag wat extra aandacht. Welke items gaan bij jou in de digitale winkelmand?

Nu het najaar met rasse schreden nadert, kan het geen kwaad om onze garderobe eens onder de loep te nemen. Kan jouw kast wel wat nieuws gebruiken, zoals wat klassiekere broeken met een modern tintje of mooie merken met strak design, dan is het nu tijd om toe te slaan.

Mocht je inderdaad op zoek zijn naar klassieke broeken met een modern tintje, dan zijn de Meyer broeken wat voor jou. Dit merk wordt vaak omschreven als dé specialist op het gebied van terlenka broeken, katoenen broeken en stretchbroeken. Ze komen in diverse modellen, met verschillende kleuren, wassingen en uitvoeringen. Altijd van hoge kwaliteit en enorm comfortabel. Qua design vallen de broeken vaak op door onder meer subtiele details in bijvoorbeeld contrasterende kleuren en knopen, terwijl ze tevens zijn voorzien van een mooie bijpassende riem.

De collectie broeken van Meyer is modern qua uiterlijk en praktisch in gebruik. Ze zijn namelijk machine wasbaar en voor iedere gelegenheid is een geschikt model verkrijgbaar. Sportieve chino’s in model Diego, Chicago of Bonn, wollen pantalons voor werk of een nettere gelegenheid. De broeken uit de collectie zijn verkrijgbaar vanaf maat 31 tot en met maat 46.

Hugo Boss Sale

Hugo Boss spreekt voor zich en vrijwel elke man met stijl heeft weleens iets van het van oorsprong Duitse merk in de kast gehad. Ook richting de herfst en winter ben je bij dit designerlabel aan het goede adres. Wat trouwens kan lonen, is het opzoeken van de Hugo Boss sale, waar je tegen mooie kortingen hoge kwaliteit kleding kunt kopen. Het hele jaar door is er voordelig Boss-kleding verkrijgbaar, van overhemden, kostuums en broeken tot polo’s, jassen en andere casual kleding. Hugo Boss staat natuurlijk garant voor een stijlvolle outfit, met de elegante en eigentijdse pasvormen in luxe stofkwaliteiten. Of het nu verfijnde pakken voor naar het werk zijn of luxueuze sportkleding voor na het werk, de collectie van Hugo Boss Menswear biedt volop mogelijkheden.

Heb je overigens een specifieke stijl, ontdek dan de Hugo Boss-sublabels. Zo is het het chique label Boss Black voor de meer formelere insteek, en is er Boss Green voor zij die in termen van kledingstijl graag iets sportiever gekleed gaan. De items van Hugo Boss zijn verkrijgbaar in alle gangbare maten: van S tot en met 3XL. Hugo Boss broeken zijn verkrijgbaar vanaf maat 30/32 tot en met maat 40/34 en vanaf confectiemaat 44.

Wat ga jij toevoegen aan jouw najaarsgarderobe?

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram