TRAILER: ‘In the Tall Grass’ is de nieuwe horrorfilm van Netflix gebaseerd op het boek van Stephen King

In the Tall Grass - Stephen King horrorfilm Netflix

TRAILER: ‘In the Tall Grass’ is de nieuwe horrorfilm van Netflix gebaseerd op het boek van Stephen King

In the Tall Grass is de nieuwe horrorfilm van Netflix gebaseerd op het boek van Stephen King. Check nu de trailer en bekijk de film vanaf volgende maand.

Netflix heeft de officiële trailer gedeeld voor In the Tall Grass, een nieuwe Netflix-film gebaseerd op de gelijknamige novelle uit 2012 van Stephen King en Joe Hill. Met in de hoofdrol Patrick Wilson, Harrison Gilbertson, Laysla De Oliveira, Avery Whitted, Will Bule Jr. en Rachel Wilson, is de horrorfilm geregisseerd door Vincenzo Natali, bekend van Cube, Hannibal, Luke Cage en Westworld.

“Wanneer broer en zus Cal en Becky het geschreeuw horen van een jonge jongen die is verdwaald in een veld van hoog gras, proberen ze zijn kant uit te komen om hem te redden. Al snel raken ze echter zelf verstrikt in het hoge grasveld, waar een sinistere kracht hen snel desoriënteert en scheidt. Afgesneden van de wereld en niet in staat om te ontsnappen aan de aanscherpende greep van het veld, ontdekken ze al snel dat het enige dat erger is dan verdwalen, gevonden worden is.”

In the Tall Grass maakt deel uit van de seizoensgebonden Netflix & Chills-categorie van de streamingdienst en gaat in première naast In the Shadow of the Moon, Fractured, Eli en Rattlesnake. Cultklassiekers zoals Pet Semetary en The Blair Witch Project zijn ook beschikbaar in de categorie en zijn te streamen naast moderne films zoals Get Out, Mother! en The Conjuring (waar Patrick Wilson de paranormale onderzoeker Ed Warren speelt).

In the Tall Grass is vanaf 4 oktober exclusief te zien bij Netflix.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram