TRAVEL: Bekijk de zonsopkomst vanaf de top van de Burj Khalifa in Dubai

burj khalifa at the top sunrise

TRAVEL: Bekijk de zonsopkomst vanaf de top van de Burj Khalifa in Dubai

Bekijk de zonsopkomst vanaf de top van de Burj Khalifa in Dubai en aanschouw dit adembenemende schouwspel. Wanneer ga jij op vakantie naar Dubai?

burj khalifa at the top sunrise

Als je graag op vakantie naar Dubai gaat, dan kun je niet om de grote schoonheid van de Burj Khalifa heen. De toren, hoog boven de rest van de wereld piekend, is op zoveel manieren iconisch dat absoluut een plekje in de pagina’s van de geschiedenis heeft veroverd. En dit is mede dankzij de verschillende mogelijkheden die de Burj te bieden heeft.

Mensen die wonen of zij die Dubai bezoeken, blijven zich verbazen over de glorie die de Burj Khalifa uitstraalt. Maar sinds heden biedt het gebouw de kans om iets anders te bewonderen. Als het hoogste gebouw ter wereld, kun je hier namelijk rekenen op fantastische uitzichten en daarom is het nu mogelijk om gedurende de winter de bijzondere zonsopgangen te aanschouwen.

Vanaf de 124e en 125e verdieping kun je tussen 5.30 en 8.30 uur op vrijdag en zaterdag je vergapen aan dit wonderlijke verschijnsel. Bezoekers krijgen daarbij direct de kans om te genieten van het ontbijt op de 124e verdieping, terwijl een 360 graden uitzicht op één verdieping boven ligt. Liften brengen gaste elk half uur naar boven en terug naar beneden. Zoals gebruikelijk is, is er uiteraard ook een VIP-sectie. Bij deze Sky Lounge kunnen gasten genieten van een panoramisch uitzicht op Dubai vanaf de 154e verdieping.

Tickets beginnen bij DHS 149 (zo’n € 37), terwijl de VIP-tickets geprijsd zijn vanaf DHS 608 (€ 150). Ze kunnen online worden geboekt of gekocht worden bij de At The Top-balie in de Dubai Mall.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram