De 6 duurste telefoonhoesjes ter wereld hebben krankzinnige prijskaartjes

duurste telefoonhoesjes ter wereld

De 6 duurste telefoonhoesjes ter wereld hebben krankzinnige prijskaartjes

De 6 duurste telefoonhoesjes ter wereld hebben wij voor je op een rij gezet. De krankzinnige prijskaartjes geven ons tranen in de ogen.

duurste telefoonhoesjes ter wereld

Of we er nu fan van zijn of niet, we ontkomen er vrijwel niet aan om onze smartphones te voorzien van een telefoonhoesje. Natuurlijk zien we het liefst onze gadget in vol ornaat glimmen, maar een verkeerde val en het scherm is versplinterd. Smartphonehoesjes zijn dus een must, maar hoeven gelukkig niet veel te kosten. Toch zijn er mensen die grof geld neertellen voor een telefoonhoesje.

Niet alle telefoonhoesjes zijn hetzelfde. En dat is een understatement. Sommige merken gaan iets verder dan de rest en voegen een beetje extra sprankeling toe. Wij hebben de duurste voor je op een rij gezet, waarbij niet alleen bedragen voorbij komen waarmee je een auto zou kunnen kopen, maar zelfs hele eilanden.

6 Duurste telefoonhoesjes ter wereld op een rij

Gresso Titanium Edition – $4000-5000

We beginnen deze lijst met de Gresso Titanium Edition, verkrijgbaar in twee kleuren, te weten grijs en zwart. Gemaakt voor de iPhone 8, 8+ en X, zijn er slechts 999 exemplaren van elke kleur beschikbaar. Wanneer je een van deze koopt, dan ontvang je een bijbehorend volgnummer. Een metalen iPhone-hoes voor 5 mille. Iets voor jou?

Lux iPhone X Ingot 250 – $70,000

Gemaakt voor de iPhone X, met behulp van 250 gram 22K goud, kun je deze cover gemakkelijk online bestellen. Belangrijk om te weten voordat je de creditcard tevoorschijn haalt, goud is zacht. En 22 karaats goud is echt zacht. Dit betekent dat het gemakkelijker zal krassen dan een kitten die je vinger te grazen neemt. Stop ‘m dus in je zak met een paar centen wisselgeld en hij zal eruit komen alsof iemand er een staalborstel op los heeft gelaten.

duurste telefoonhoesjes ter wereld

Goldgenie Donald Trump Case – $151,000

Een echt, uniek iPhone-hoesje. Gemaakt van het puurste 24K goud en versierd met het gezicht van Donald Trump, werd het ontwerp door een klant van Goldgenie aangevraagd. Het Apple-logo en de randen van de behuizing zijn bezaaid met diamanten en de behuizing heeft de woorden “Limited Edition 1/1” erin gegraveerd, wat het unieke karakter ervan aantoont. Make America Gold Again?!

Buccellati iPhone case – $208,000

Buccellati is misschien wel de grootste naam in Italiaanse sieraden. Hun ontwerpen staan bekend om hun gedurfde en kleurrijke aanpak en het gebruik van geel goud. Doe er een paar diamanten en witgouden zonnestralen bij en je hebt een uniek hoesje voor je (alweer) iPhone. Het zal niet naar ieders smaak zijn, maar we vinden het leuk dat Buccellati zich daar geen zorgen over lijkt te maken als ze iets ontwerpen. Oh, en als je de set wilt voltooien, dan hebben ze een bijbehorend iPad-hoesje voor slechts $ 485.000.

duurste telefoonhoesjes ter wereld

Anita Mai Tan Dragon and Spider – $880,000

Ja, je leest het goed. Bijna een miljoen dollar voor een iPhone-hoesje. Je hebt de keuze tussen een draak of spider case. De drakencover, met de vorm van een draak ingebed in de achterkant van de hoes, beschikt over 2.200 diamanten. Deze zijn van verschillende kleuren en wegen in totaal 32 karaat. De spin heeft 2.800 zwarte en kleurloze diamanten met een gewicht van 38 karaat.

Alexander Amosu – $2.7m

6.000 diamanten, een goud-reliëf Alexander Amosu-logo en, nou dat is het. Niet dat je meer nodig hebt voor je 2,7 miljoen dollar. Er is slechts een strikt beperkt aantal beschikbaar voor de iPhone 6. Het is weliswaar geen koopje van het jaar, maar opvallen ermee doe je.

duurste telefoonhoesjes ter wereld

Wat opvalt, is dat alle hoesjes gericht zijn op de iPhone. We komen bijvoorbeeld geen Samsung Galaxy Note 10 hoesjes met goud en diamanten tegen. Wellicht gaat men er vanuit dat gebruikers van Apple’s smartphone welvarender zijn, of dat elke miljonair een iPhone heeft. We zullen het nu niet zeker weten, maar het is zeker dat iemand die een van de 6 duurste telefoonhoesjes ter wereld koopt, geld zat heeft.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram