Drie nieuwe adidas YEEZY Powerphase sneakers en YEEZY BOOST 350 V2 “Cloud White” deze week verkrijgbaar

adidas yeezy boost 350 v2 cloud white release date - adidas YEEZY Powerphase 2019

Drie nieuwe adidas YEEZY Powerphase sneakers en YEEZY BOOST 350 V2 “Cloud White” deze week verkrijgbaar

Drie nieuwe adidas YEEZY Powerphase sneakers en adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Cloud White” hebben deze week hun releasedatum.

adidas YEEZY Powerphase 2019

Nadat we eerder deze maand meer te horen kregen over de releasedata voor de adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Cloud White”, heeft het merk nu zijn plannen gedeeld om de sneaker in volledige maatvoering – full family – aan te bieden. Volgens de sneaker insiders van Yeezy Mafia zal er deze week bovendien een trio van adidas YEEZY Powerphase sneakers verschijnen in “Simple Brown”, “Clear Brown” en “Quiet Gray”.

Zit jij er deze week klaar voor? Woensdag kun je de nieuwe Powerphase sneakers aanschaffen, waarna je dit weekend de nieuwste BOOST 350 V2 kunt bemachtigen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

YEEZY BOOST 350 V2 CLOUD WHITE NON-REFLECTIVE SEPTEMBER 21

Een bericht gedeeld door YEEZY MAFIA (@yeezymafia) op

adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Cloud White” vanaf 21 september verkrijgbaar

De schoen beschikt over een Primeknit-bovenwerk, een zijstreep van monofilament en de kenmerkende BOOST-middenzool. Deze krijtachtige editie van de sneakers wordt op 21 september wereldwijd gelanceerd in volwassen, kinder- en babymaten.

De “Cloude White’s” voor volwassenen bedragen € 220, terwijl het model voor kinderen € 160 kost en de mini-schoen voor baby’s voor € 140. De adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Cloud White” zal verschijnen in de webwinkel en app van Adidas, evenals YEEZY SUPPLY en geselecteerde retailers wereldwijd.

adidas YEEZY Powerphase vanaf 18 september verkrijgbaar

In tegenstelling tot eerdere iteraties van de YEEZY Powerphase, die zijn gemaakt van luxe leer, zullen de komende paren een premium suède bovenwerk hebben. De aardse tonen van deze minimalistische sneakers lopen over een gestanste EVA-middenzool. Als een van de meer toegankelijke sneakers van Kanye West, heeft het retro model ook Three Stripes-branding en een goudkleurig ‘Calabasas’-motief ter ere van de huidige woonplaats van de rapper.

De adidas YEEZY Powerphase in “Simple Brown”, “Clear Brown” en “Quiet Gray” zal naar verwachting op 18 september verschijnen bij geselecteerde adidas-retailers en adidas.com/YEEZY voor € 120 per paar.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

YEEZY POWERPHASE RETURNS IN SUEDE SEPTEMBER 18 FULL DETAILS ON YEEZYMAFIA.COM

Een bericht gedeeld door YEEZY MAFIA (@yeezymafia) op

Post a Comment

#Volg ons op Instagram