TRAILER: Nieuwe beelden ‘Ford v Ferrari’ met Christian Bale, Matt Damon en Jon Bernthal

Ford v Ferrari trailer

TRAILER: Nieuwe beelden ‘Ford v Ferrari’ met Christian Bale, Matt Damon en Jon Bernthal

De nieuwste Ford v Ferrari trailer met Christian Bale, Matt Damon en Jon Bernthal toont heel veel actie. Bekijk snel de gloednieuwe trailer!

Na een eerste trailer, heeft 20th Century Fox een nieuwe officiële clip uitgebracht voor diens film Ford v Ferrari met Christian Bale en Matt Damon in de hoofdrol. Gecentreerd rond de legendarische rivaliteit tussen Ford Motor Company en Enzo Ferrari, vertelt de film het opmerkelijke waargebeurde verhaal van de Amerikaanse auto-ontwerper Carroll Shelby en de in Engeland geboren bestuurder Ken Miles.

De tweede trailer biedt een nieuwe blik op de opwinding die plaatsvond rondom een van de grootste overwinningen voor de Amerikaanse raceauto-industrie tijdens de 24 Hours van Le Mans in 1966 in Frankrijk. De film behandelt de toenmalige bedrijfsinmenging, het uitdagen van natuurwetten en de strijd van Shelby en Miles met hun eigen demonen bij Shelby. Dit alles terwijl de Ford GT40 Mk.II werd ontwikkeld om datgene te bereiken wat iedereen voor onmogelijk hield.

In de trailer zien we trouwens ook Jon Bernthal, Caitriona Balfe, Tracy Letts, Josh Lucas, Noah Jupe, Remo Girone en Ray McKinnon.

De nieuwste Ford v Ferrari trailer check je bovenaan. Het opmerkelijke waargebeurde verhaal verschijnt half november in de bioscoop.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram