VIDEO: Deze drie robuuste horloges overleven een apocalyps

sterkste horloges ter wereld - Audemars Piguet Royal Oak Offshore Survivor

VIDEO: Deze drie robuuste horloges overleven een apocalyps

Welke drie robuuste horloges zijn zo sterk dat ze een apocalyps zouden overleven? Dit zijn misschien wel de sterkste horloges ter wereld.

Watchfinder & Co. zocht onlangs naar uurwerken die een apocalyps zouden kunnen overleven en zodoende goed van pas komen in onze eigen strijd, mocht het zover komen. Een reeks van drie horloges die tot het einde der tijden meegaan is samengesteld. En ongeacht wat de apocalyps veroorzaakt, de Audemars Piguet Royal Oak Offshore Survivor (26165IO.OO.A002CA.01), Graham Chronofighter Overlord Mark III (20VAS) en U-Boat U42 (6472) zijn allemaal uitstekende opties bij het overleven.

Afgezien van het bijhouden van de tijd, beschikt de Audemars Piguet Royal Oak Offshore Survivor over een solide zwarte titanium kast en gegroefde keramische bezel met opvallende pushpiece guards. De rifle muzzle kroon, de knop en de wijzers dragen bij aan de intimidatiefactor van het klokje.

Met de factor tijd op zijn beurt essentieel in een apocalyps-situatie, zal de Graham Chronofighter Overlord Mark III een uitstekende keuze zijn met zijn dikke kast, inclusief trotse wijzerplaat en chronograaf met trigger style. Een garantie voor nauwkeurige tijdmeting. Ten slotte is de 47 mm U-Boat U42 gemaakt van lichtgewicht gehard titanium en heeft hij opvouwbare kroon om ervoor te zorgen dat het zwakke punt van het horloge wordt beschermd. Dit uiteraard om ook betrouwbaarheid te garanderen.

Meer informatie over de drie apocalyps-survivalhorloges check je in de video bovenaan. Zijn dit misschien wel de sterkste horloges ter wereld?

Post a Comment

#Volg ons op Instagram