GIVEAWAY: De officiële FIA World Rally Championship videogame ‘WRC 8’ is nu verkrijgbaar

wrc 8

GIVEAWAY: De officiële FIA World Rally Championship videogame ‘WRC 8’ is nu verkrijgbaar

De officiële FIA World Rally Championship videogame WRC 8 is nu verkrijgbaar en wij geven exemplaren voor de PS4 en Xbox One weg.

De spectaculaire videogame WRC8 is sinds afgelopen week verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. En om de achtste editie van de populaire autoracegame te vieren, geven wij een aantal exemplaren weg. Met welk rallyteam ga jij de strijd aan?

WRC 8 heeft als enige videogame de officiële licentie van het World Rally Championship. Gamende fans van de autosport zullen in hun zoektocht naar de ultieme rallygame dus al snel uitkomen bij nummer 8 van de inmiddels klassieke game. Maar vergis je niet, ondanks dat het videospel herkenbaar is, zit de 2019-editie boordevol vernieuwingen.

Beleef dezelfde thrills als een WRC-coureur

WRC 8 keert terug met een nog sterkere focus op simulatie om gamers recht in het hart van intense en technische rally’s te plaatsen. Het realisme is naar een hoger niveau getild met gloednieuwe physics voor wagens en ondergronden, terwijl elk land unieke dynamische weersomstandigheden heeft. Spelers moeten hun rijstijl afstemmen op terrein en klimaat om de kostbare secondes te winnen die kunnen leiden tot een plek op het podium.

Diepgaande en uitgebreide content

Met 52 world rally teams, 100 speciale stages in 14 landen en nog een reeks legendarische rallyauto’s uit de geschiedenis van WRC, is dit de meest complete rallysimulatie ooit gemaakt. De Career-modus is van de grond af opnieuw gemaakt voor een nog meeslependere ervaring. Deze modus plaatst spelers in de schoenen van een rallycoureur en manager die in de loop van verschillende seizoenen in de WRC-categorie moet vorderen om wereldkampioen te worden. Als lid van een team moeten spelers hun kalender plannen, de crew managen, nieuwe leden rekruteren en een strategie ontwikkelen om de top te bereiken.

Ontwikkeld in samenwerking met professionals

KT Racing heeft niet alleen samengewerkt met ingenieurs en monteurs van officiële teams, maar ook tests gehouden met professionele esports-spelers en officiële WRC-coureurs om feedback te verzamelen en te profiteren van hun doorwrochte meningen. Via deze tests verzamelde KT Racing de expertise om de meest authentieke rallysimulatie te creëren, met de meest realistische en nauwkeurige gameplay ooit.

De esport WRC-competitie in het hart van de WRC-ervaring

De 9 Wereldfinalisten van de esports WRC 2019 powered by Hyundai hebben zich nu gekwalificeerd. Zij zullen het begin oktober tegen elkaar opnemen in WRC 8 tijdens de Wales Rally GB, waar een tweedaags evenement plaatsvindt in het WRC Service Park in Llandudno. De winnaar van de 2019 eSports WRC powered by Hyundai neemt een auto mee naar huis – een gloednieuwe Hyundai i20. In 2020 keert de eSport WRC-competitie terug, met wekelijkse uitdagingen, waarin spelers het tegen elkaar kunnen opnemen om hun vaardigheden op de proef te stellen, terwijl de race naar de finale 2020 World zal beginnen tijdens Rallye Monte-Carlo in januari 2020.

Geniet jij binnenkort van alle WRC 8-content op PS4 , Xbox One en pc? Dankzij de nieuwe online-functies van Epic Games kunnen spelers de ghosts van alle spelers in het klassement zien en ertegen racen (eerder waren dit maximaal vijf). Half oktober zullen er meer gratis online-functies worden toegevoegd aan de WRC 8-ervaring op pc, zoals de mogelijkheid om in realtime tegen je vrienden te spelen. In november wordt de Nintendo Switch-game gelanceerd.

Scroll door voor onze giveaway!

wrc 8

wrc 8

wrc 8

wrc 8 game winnenWin WRC 8 voor PlayStation 4 of Xbox One

Wij geven een aantal exemplaren weg van de nieuwe WRC 8 videogame. Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘RALLY’, jouw voorkeur voor PS4 of Xbox One en je maakt kans op een exemplaar.

Succes!

Meedoen kan tot 16 september en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram