TRAILER: Nieuwe ‘Doctor Sleep’ beelden recreëren iconische scènes uit ‘The Shining’

doctor sleep trailer the shining

TRAILER: Nieuwe ‘Doctor Sleep’ beelden recreëren iconische scènes uit ‘The Shining’

De nieuwe Doctor Sleep trailer recreëert een aantal iconische scènes uit diens voorganger en filmklassieker ‘The Shining’, van de hand van Stanley Kubrick.

De laatste trailer voor Warner Bros.’s Doctor Sleep is gearriveerd en de twee minuten durende clip is een visuele traktatie voor fans van zijn voorganger. Regisseur Mike Flanagan (Oculus, Hush, The Haunting of Hill House) heeft namelijk een eerbetoon aan Stanley Kubrick’s The Shining voor ons in petto en neemt het publiek mee terug naar Overlook Hotel.

In dit berichte hotel zien we bezienswaardigheden zoals het bruine, rode en oranje tapijt, de met de bij vernielde “Redrum”-deur in de oude kamer van de familie Torrance en de terugkeer van de eeuwig enge Grady-tweeling. Voormalig Overlook Hotel-kok Dick Hallorann verschijnt ook voor het eerst in de vervolgfilm, waarbij Carl Lumbly de rol van wijlen Scatman Crothers overneemt.

In de nieuwe trailer zien we Danny Torrance (Ewan McGregor) en Abra Stone (Kyliegh Curran) proberen Rose the Hat (Rebecca Ferguson) te vermijden, terwijl de cultleider het stralende vermogen (the shining) van het jonge meisje blijft stelen. Rose wordt bewust gemaakt van de kracht van het meisje en Dan en Abra vertrekken naar Overlook Hotel voor misschien wel hun laatste gevecht

Bekijk de volledige trailer bovenaan en bekijk Doctor Sleep begin 8 november in de bioscoop.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram