Dit zijn de 10 Beste Landen ter Wereld om te Reizen van 2019

10 Beste Landen ter Wereld om te Reizen van 2019

Dit zijn de 10 Beste Landen ter Wereld om te Reizen van 2019

Dit zijn de 10 Beste Landen ter Wereld om te Reizen van 2019. Had jij verwacht dat Spanje op nummer één zou staan als reisbestemming?

10 Beste Landen ter Wereld om te Reizen van 2019

‘s Werelds toplanden om naar reizen in 2019 zijn gerangschikt door het World Economic Forum (WEF) en Spanje heeft opnieuw de nummer één plek opgeëist. In feite is het Travel & Tourism Competitiveness Report van dit jaar – een tweejaarlijks onderzoek uitgevoerd door de non-profit organisatie – hiermee redelijk vergelijkbaar met eerdere edities, waarbij Frankrijk op de tweede plaats komt en Duitsland op de derde plaats.

Het rapport is gebaseerd op verschillende factoren, zoals toegang tot natuurlijke en culturele hulpbronnen, infrastructuur en economische prestaties. Spanje onderscheidt zich door zijn gevarieerde, door cultuur geleide activiteiten, “van de levendige steden tot zonnige stranden”, zoals uitgelegd door het WEF. De top vijf wordt afgerond met Japan en de VS, terwijl het Verenigd Koninkrijk op de zesde plaats volgt en één positie naar beneden schuift sinds het rapport voor het laatst werd gepubliceerd in 2017.

Aan de andere kant van het spectrum kwam Jemen als laatste uit alle 140 landen. Andere posities in de onderste 10 omvatten verschillende landen in heel Afrika, met uitzondering van Haïti. Bekijk de ranglijst van de WEF van de top 10 en de onderste 10 – die je voor nu beter kunt vermijden.

Verslag concurrentievermogen reizen en toerisme 2019: Beste Landen ter Wereld om te Reizen van 2019

Top 10 landen om te bezoeken
1. Spanje
2. Frankrijk
3. Duitsland
4. Japan
5. Verenigde Staten
6. Verenigd Koninkrijk
7. Australië
8. Italië
9. Canada
10. Zwitserland

Onderste 10 te bezoeken landen
1. Jemen
2. Tsjaad
3. Liberia
4. Burundi
5. Democratische Republiek Congo
6. Mauritanië
7. Angola
8. Haïti
9. Burkina Faso
10. Sierra Leone

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Here are 3 cities taking cars off the roads to make space for people⠀ #Oslo #Paris #Brussels #carfree #cities #cars #cycling

Een bericht gedeeld door World Economic Forum (@worldeconomicforum) op

Post a Comment

#Volg ons op Instagram