Gereedschapcentrum.nl is er al tien jaar lang voor iedereen en dit wordt gevierd met extra kortingen en gratis waardecheques

gereedschapcentrum.nl tien jaar

Gereedschapcentrum.nl is er al tien jaar lang voor iedereen en dit wordt gevierd met extra kortingen en gratis waardecheques

Gereedschapcentrum.nl heeft al een decennium lang gereedschap voor iedereen en viert het 10-jarig bestaan daarom met Home Takeover kortingen en een giveaway.

gereedschapcentrum.nl tien jaar home takeover kortingen

Voor alle klussers onder ons is er goed nieuws. Gereedschapcentrum viert deze maand zijn 10-jarig bestaan als dé webstore met gereedschap voor iedereen. Van specialisten tot doe-het-zelvers, met de aankomende aanbiedingen bij de speciale Home Takeover is er voor ieder wat wils! Bovendien kunnen we een mooie waardecheque t.w.v. €250,- winnen.

Als dé online verkoper van gereedschap voor iedereen dien je natuurlijk een uitgebreide collectie te hebben. En dit heeft Gereedschapcentrum, met meer dan 350 merken en zelfs meer dan 100.000 producten. Logisch dus dat velen in het afgelopen decennium klant zijn geworden bij de gereedschap-webshop. B2B, B2C, ofwel Thuisklussers, ZZP’ers, vakspecialisten, bouwvakkers, inkopers van bedrijven, echt iedereen komt aan de beurt. Ben je bezig met jouw woning of een ander project, grote kans dat je dan uitkomt bij deze gecertificeerde store.

Gereedschapcentrum: Home Takeover

Om de succesvolle tien jaar te vieren, introduceert Gereedschapcentrum.nl een bijzondere campagne die bol staat van de kortingen en winacties. Omdat ze trots zijn op de merken waar ze al zo lang mee samenwerken, staat er daarom vanaf maandag 23 september t/m zondag 13 oktober elke dag een Home Takeover gepland. Wat houdt dit precies in? Heel veel korting per merk, per dag! De Home Takeover betekent namelijk dat de startpagina van Gereedschapcentrum één dag geheel in het teken komt te staan van één van hun topmerken, waarbij diverse aanbiedingen van desbetreffende merken in de spotlight zullen worden gezet.

Wil ook jij profiteren van deze bijzondere Home Takeover-actieperiode, dan moet je goed de homepage van de webstore in de gaten houden. Naast topmerken als Makita, DeWalt, Bosch, Milwaukee, Metabo, Hitachi en Panasonic, hebben ze overigens nog 350+ andere merken met elk hun specialisme. Grote kans dus dat jouw favoriete gereedschapsmerk voorbijkomt gedurende de campagne van de prijswinnende gereedschapwebwinkel. Van accu gereedschap, elektrisch gereedschap, meetgereedschap, handgereedschap en tuingereedschap tot aan bevestigingsmaterialen, accessoires en toebehoren voor in de bouw, alles kan met fraaie kortingen voorbijkomen.

Win een waardecheque van €250,-

Om het 10-jarig jubileum extra te vieren zijn er tevens cheques ter waarde van €250,- te winnen voor Gereedschapcentrum.nl. Aangezien de winkel de producten al enorm scherp aanbiedt, wordt het besteden van deze tegoedbon extra interessant.

De waardecheque zelf kun je tegenwoordig trouwens ook gemakkelijk besteden in de fysieke winkel. Sinds 2018 zit de gereedschapsspecialist namelijk in de Jellinghausstraat 37 in Tilburg, waar ze over een groot magazijn beschikken met royale voorraad. Bovendien is er ook een grote showroom waar de experts je kunnen ontvangen.

Wil je meedoen met de winactie, check dan de officiële Facebook-pagina of ga naar Gereedschapcentrum.nl/winactie.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram