TRAILER: Edward Norton’s misdaadfilm ‘Motherless Brooklyn’ kent indrukwekkende cast

edward norton motherless brooklyn trailer

TRAILER: Edward Norton’s misdaadfilm ‘Motherless Brooklyn’ kent indrukwekkende cast

Edward Norton’s aankomende misdaadfilm Motherless Brooklyn heeft een eerste trailer en we maken kennis met een indrukwekkende cast.

Edward Norton maakt indrukwekken met de eerste trailer van zijn aankomende misdaaddramafilm Motherless Brooklyn. Het is de eerste keer in 20 jaar dat de acteur zelf achter de camera plaatsneemt als regisseur. Geschreven, geregisseerd door en met Norton zelf in de hoofdrol, speelt de film zich af in de jaren 50 en is het gebaseerd op de roman van Jonathan Lethem. Het plot draait om een privédetective met de ziekte van Gilles de la Tourettes (Norton) die zich stort op een strafzaak waarbij zijn mentor is gedood (Bruce Willis).

De officiële synopsis beschrijft Nortons personage Lionel Essrog als ‘eenzaam’, en legt uit dat hij “de moord op zijn mentor oplost … slechts gewapend met een paar aanwijzingen en de motor van zijn obsessieve geest. In een mysterie dat hem meeneemt van met gin doordrenkte jazzclubs in Harlem naar de sloppenwijken van Brooklyn, en uiteindelijk in de vergulde hallen van de vermogensmakelaars van New York, vecht Lionel met misdadigers, corruptie en de gevaarlijkste man in de stad om zijn vriend te eren en de vrouw te redden die zijn eigen redding zou kunnen zijn.”

De waarschijnlijke Oscar-kandidaat zal niet alleen Nortons acteer- en regievaardigheden tonen, maar biedt ook een breed scala aan A-lijststerren, waaronder dus Willis, Willem Dafoe, Alec Baldwin, Leslie Mann en Bobby Cannavale. Motherless Brooklyn arriveert begin november in de bioscoop.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram