Steeds meer mannen gebruiken injectables en dit zijn de redenen waarom

mannen gebruiken injectables botox fillers

Steeds meer mannen gebruiken injectables en dit zijn de redenen waarom

Steeds meer mannen gebruiken injectables. Wat vind jij van bijvoorbeeld fillers of botoxbehandelingen voor mannen?

mannen gebruiken injectables botox fillers

Injectables zijn een fenomeen dat langzaamaan steeds populairder lijkt te worden onder ons heren. In Amerika noemen ze botoxbehandelingen voor mannen al gekscherend “brotox”. Nu zijn The States en met name Hollywood niet per sé leidend, maar het zegt voldoende dat een bekende kop als oud-voetballer Ronald de Boer rustig toegeeft dat hij van het inspuitbare goed gebruik maakt.

Kunnen we er niet langer omheen, het gebruik van botox en fillers onder mannen? Het belangrijkste is uiteraard dat je lekker doet waar je zelf zin in hebt en je nooit door buitenaf laat gek maken, maar het valt niet te ontkennen dat steeds meer mannen de eigenschappen van deze injectables als voordelen beginnen te zien. We zijn in het laatste decennium gemiddeld genomen steeds beter voor onszelf gaan zorgen, waarbij gezond eten en veel sporten leidend zijn. Misschien wel in navolging hiervan – we zien onze investeringen immers graag terugkomen in het exterieur – volgen nu ook kleine ingrepen.

Mannen gebruiken injectables

We willen er graag representatief uitzien in het dagelijks leven. Een frisse en gezonde aanblik is zodoende belangrijk en voor sommigen is het zo dat die vermoeide blik maar kan worden opgelost met één antwoord: injectables. En hey, als David Beckham het doet, waarom jij dan niet?

Onder de verzamelnaam “injectables” vallen in feite alle behandelingen waarbij producten middels een naald in de huid worden aangebracht. Er zijn een aantal verschillende soorten injectables, zoals fillers en botox, en deze zijn vooral populair bij een aantal probleempjes.

Twee populaire injectable-behandelingen onder mannen zijn:

Behandelen fronsrimpel

Rimpels tussen de wenkbrauwen en in het voorhoofd ontstaan door het fronsen. Deze fronsspieren zijn bij de man sterker ontwikkeld dan bij de vrouw, waardoor een fronsrimpel bij ons vaak dieper en duidelijker aanwezig is. Botox helpt de fronsrimpel te ontspannen, zodat de huid zich herstelt. Rimpels vervagen of kunnen zelfs tijdelijk verdwijnen. Biedt een dergelijke botoxbehandeling uitkomst voor jou?

Behandelen wallen

Een beetje stress en slecht slapen kan al zorgen voor wallen of zelfs donkere kringen onder de ogen. In sommige gevallen zijn deze wallen zelfs permanent, en krijg je de vraag of je slecht hebt geslapen. Nu moet je natuurlijk lak hebben aan de mening van een ander, maar het is wel zo dat die wallen onderdeel uitmaken van een eerste indruk. Op het moment dat je onverzorgd of vermoeid overkomt, dan kan dit invloed hebben op het zakelijk of privéleven. Het kan dan interessant zijn om te denken aan fillers, waarmee je de plekken onder je ogen opvult.

Mannen gebruiken injectables verder ook voor het behandelen van rimpels bij de neus en kraaienpootjes. Daarnaast zijn de behandelingen tevens geschikt voor het tegengaan van overmatig zweten, een gummy smile (zichtbaar tandvlees bij het lachen) of bij migraine. Tot slot, doe een behandeling altijd voor jezelf – niet voor een ander – en lees je goed in.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram