TRAILER: Linda Hamilton & Arnold Schwarzenegger zijn herenigd in nieuwe ‘Terminator: Dark Fate’ video

Terminator: Dark Fate

TRAILER: Linda Hamilton & Arnold Schwarzenegger zijn herenigd in nieuwe ‘Terminator: Dark Fate’ video

Linda Hamilton & Arnold Schwarzenegger zijn herenigd in de nieuwe Terminator: Dark Fate trailer. En het apocalyptische Judgment Day komt ter sprake.

Nadat we eerder dit jaar al een teaser zagen, is gisteren de eerste volledige trailer voor Terminator: Dark Fate gearriveerd. De nieuwe film heeft met Linda Hamilton, Arnold Schwarzenegger en producten James Cameron een hoog nostalgisch gehalte.

De trailer arriveert op een passend tijdstip, aangezien de apocalyptische verjaardag van Judgement Day op 29 augustus 1997 valt. De nieuwe clip bevat een betere blik op Arnold Schwarzenegger en welke rol hij zal spelen. Ook zien we meer van de schurkachtige Terminator, gespeeld door Gabriel Luna. Bovendien toont de nieuwe trailer ook een belangrijke callback aan de iconische rol van Linda Hamilton als Sarah Conners, in Terminator 2: Judgement Day.

De komende film lijkt overigens de verhaallijn uit de meest recente Terminator-films omzeilen en doorgaan waar de Judgement Day stopte. Dark Fate zal ook Linda Hamilton en Arnold Schwarzenegger herenigen, samen met Edward Furlong. Mackenzie Davis speelt een nieuwe hoofdrolspeler naast Natalia Reyes, die een potentiële redder van de toekomst is. James Cameron keert terug als producent.

Terminator: Dark Fate gaat op 1 november in première in de bioscoop. Naast de trailer werd ook een nieuwe filmposter gedeeld door Paramount Pictures.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram