GIVEAWAY: Win 2x tickets voor de bloedstollende thriller Night Hunter met Henry Cavill en Ben Kingsley

Night Hunter - Henry Cavill - Ben Kingsley

GIVEAWAY: Win 2x tickets voor de bloedstollende thriller Night Hunter met Henry Cavill en Ben Kingsley

Win 2x bioscooptickets voor de razendspannende thriller Night Hunter met Henry Cavill en Ben Kingsley. Wie neem jij mee naar de film als je wint?

Sinds donderdag 29 augustus draait de bloedstollende thriller Night Hunter in de bioscoop. Voor de zenuwslopende film, geregisseerd door regisseur David Raymond, geven wij bioscoopkaarten voor twee weg. Doe je mee?

Op jacht naar een brute serieverkrachter en -moordenaar kruisen de getraumatiseerde politieagent Marshall (Henry Cavill) en duo Cooper (Ben Kingsley) en Lara (Eliana Jones) elkaars paden. Oud-rechter Cooper heeft, teleurgesteld in het rechtssysteem, zijn toga aan de wilgen gehangen en besloten het heft in eigen handen te nemen: samen met Lara lokt hij verkrachters in de val om ze op passende wijze te straffen. Maar dan wordt Lara gekidnapt. Cooper, Marshall en de politie gaan op jacht naar de dader, maar als ze Simon (Brendan Fletcher) arresteren, wordt het mysterie rond de moorden alleen maar groter. Agente Rachel (Alexandra Daddario) is ervan overtuigd dat de gevangene, die jarenlang vrouwen misbruikt en vermoord zou hebben, meerdere persoonlijkheden heeft waarvan één mogelijk meer weet.

Night Hunter draait nu in de bioscoop en heeft een speelduur van 99 minuten. Bekijk de trailer bovenaan en doe hieronder mee met onze ticket-giveaway.

Night Hunter - Henry Cavill - Ben KingsleyWINACTIE Night Hunter!

Win twee gratis bioscooptickets voor deze razendspannende release. Wie neem jij mee naar de film als je wint?

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘jachtindenacht’ en wie weet ontvang jij binnenkort de gratis bioscoopkaarten!

Succes!

Meedoen kan tot 3 september en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram