GIVEAWAY: Elrow Town 2019 pakt zaterdag 7 september door met nog meer over-de-top entertainment

Elrow Amsterdam 2019

GIVEAWAY: Elrow Town 2019 pakt zaterdag 7 september door met nog meer over-de-top entertainment

Elrow Town 2019 is het te gekke house en technofestival uit Spanje en het belooft zaterdag 7 september opnieuw crazy te worden. Kom jij naar Amsterdam?

Elrow Festival 2019 betekent de tweede Nederlandse editie van het opzwepende elektronische muziekfestival. Het van oorsprong Spaanse feestje is flamboyant, psychedelisch en staat bekend om zijn uitbundige aankleding, inclusief confettiregen, opblaasbeesten, carnaval acts en de beste muziek. Ben jij er volgende week bij in het Havenpark?

Na het memorabele ADE-feest is Elrow Town op zaterdag 7 september 2019 terug in Amsterdam met de tweede editie van het volledige festival, Elrow Town. Verwacht de gekste ervaring met surrealistische uitvoeringen, magische tunnels naar geheime plekken, ongekend veel confetti, knallende baslijnen, levendige acteurs, trapeze-artiesten en steltenlopers, allemaal gecombineerd in een gekke wereld.

Elrow Town 2019

Er zijn dit jaar drie nieuwe thema’s en maar liefst 5 stages. Goed voor non-stop gekkigheid in feestsfeer. De namen van de stages spreken voor zich, met Psychrowdelic Trip, geïnspireerd door de wildste hippie samenleving; Rowsattacks, waar je een buitenaardse invasie van aliens kunt verwachten; Enchanted Forest, waar je de wilde diepten van jouw onderbewustzijn gaat ontdekken; The Absolut Pink Cathedral, waar je kennis gaat maken met iets dat reusachtig, roze en explosief is; The Fire Station, waar de hele dag lang een schuimfeest is; en The Jail, het gekste kleine, geheime feestje.

Lees hier meer over de line-up van Elrow Town 2019.

Elrow Town 2019 Tickets & Info

▬▬ TICKETS ▬▬

Early ticket, Regular ticket, Late ticket, Final ticket. Sold out?

Koop je ticket hier via Ticketswap

▬▬ INFO ▬▬

Datum: 7 september 2019
Tijd: 11.00 – 23.00
Locatie: Havenpark, N1 terrein, Amsterdam
Leeftijd: 18+

Elrow Amsterdam 2019

WINACTIE!

Win twee gratis festivaltickets voor een van de mooiste feestjes van het jaar. Wie neem jij mee naar Elrow Town 2019 als je wint?

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘ElrowAMS’, jouw NAW-gegevens en e-mailadres. Wie weet ontvang jij komende week de gratis kaarten!

Succes!

LET OP! Meedoen kan tot dinsdag 3 september. Winnaars ontvangen bericht en deelname kan alleen vanaf 18 jaar of ouder. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram