Panerai heeft de nieuwste toevoegingen aan de Luminor Due Collectie onthuld

Panerai Luminor Due

Panerai heeft de nieuwste toevoegingen aan de Luminor Due Collectie onthuld

De nieuwste toevoegingen aan de Panerai Luminor Due Collectie zijn onthuld, inclusief drie verschillende maten en vier kleuren.

Panerai Luminor Due

Panerai heeft de nieuwe releases van de Luminor Due Collection van dit jaar aangekondigd. Drie nieuwe modellen met een geborstelde titanium behuizing en een blauwe satijnen soleil-afwerking zijn onthuld, evenals een drie andere klokjes met allen een ander type karakter en stijl. De Italiaanse horlogemaker behoudt de klassieke eigenschappen van het Panerai-horloge en werkt het bij met een slanker profiel voor een moderne, veelzijdige look.

De donkerblauwe PAM 00926-, PAM 00927- en PAM 00964-horloges met saffierkristallen en semi-matte alligatorriemen zijn er in drie verschillende maten: respectievelijk 38 mm, 42 mm en 45 mm. De Luminor Due GMT Power reserve is Panerai’s eerste “45 mm” horloge en heeft een P.4002-kaliber. De taupe bruine PAM1043 en rode PAM1045 horloges zijn verkrijgbaar in 38 mm, terwijl het donkerbruine PAM1046 horloge met een “Ponte Vecchio” kalfslederen band alleen verkrijgbaar is in 42 mm. De drie nieuwe Luminor-horloges in de maten 38 en 42 mm worden geleverd met roestvrijstalen of Goldtech-kast, en zijn aangevuld met een uitgebreide keuze aan lederen riemen.

Net als de militair groene Radiomir-collectie zijn de nieuwe horloges ook waterbestendig tot een diepte van ongeveer 30 meter. Alle nieuwe horloges van de Due Collection hebben verwisselbare bandjes, uitgerust met het Quick Release-systeem. Het nieuwe P.900-kaliber dat bij de 38 mm-horloges wordt geïntroduceerd heeft een dikte van 4,2 mm en is een van de dunste automatische bewegingen ooit geproduceerd door de Panerai Manufacture in Neuchâtel. Het is ook het eerste automatische horloge met deze diameter dat zowel een datumweergave als een gangreserve van drie dagen heeft

Prijzen variëren van $ 6.900 tot $ 20.500. Meer info over de Panerai Luminor Due Collectie van de Italiaanse horlogemaker en vind je via de website van Panerai.

Panerai Luminor Due

Panerai Luminor Due

Panerai Luminor Due

Panerai Luminor Due

Panerai Luminor Due

Post a Comment

#Volg ons op Instagram