INTERIEUR: De eerste badkamertrends voor 2020 op een rij

badkamertrends voor 2020

INTERIEUR: De eerste badkamertrends voor 2020 op een rij

De eerste badkamertrends voor 2020 hebben we op een rij gezet. Welke trends en stijlen sluiten naadloos aan binnen jouw interieur?

badkamertrends voor 2020

Is het tijd om het badkamerinterieur van een nieuwe boost te voorzien? Of heb je wellicht een nieuwe woning waarbij je badkamer zelf vanaf nul kunt inrichten? Het is heerlijk om een droombadkamer in te richten als je hier de kans voor krijgt. En een beetje inspiratie kan natuurlijk geen kwaad, dus check de badkamertrends voor 2020 eens.

Tevreden over jouw interieur, maar kan de badkamer wel iets extra’s gebruiken? Met onderstaande badkamertrends voor 2020 zit je altijd goed.

Bijzondere tegels

Ga voor kleurrijke, handgemaakte en imperfecte badkamertegels. De perfectie van de perfecte tegels is saai en daarom is de opvallende badkamertegel een van de komende trends. Een tegel is zo enorm sfeerbepalend, maar neemt geen extra ruimte in beslag. Kies dus in 2020 voor bijvoorbeeld een exotisch betegelde badkamermuur, zoals Zelliges-tegeltjes uit Marokko. Liever iets dat nog verfijnder is? Ook de Portugese hexagonale tegels met kleine mozaïeksteentjes of badkamertegels met visgraatmotief zijn fraaie opties. Uiteraard kun je ook gaan voor bijvoorbeeld keramische tegels, die je in een groter formaat kunt kopen. Erg mooi dankzij de natuurlijke uitstraling en bovendien zeer gemakkelijk te onderhouden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Bathing Rituals . Taken in our Annex in Brooklyn By @henamar_travelgram

Een bericht gedeeld door Urban Cowboy (@urbancowboybnb) op

Betonnen wastafel

De betonnen wastafel is je vast niet onbekend, maar hij zal komend jaar meer dan ooit tot de badkamertrends voor 2020 behoren. Perfect voor een industrieel interieur, zijn deze wastafels veelal robuust en grijs. Ze geven een sterke en ook natuurlijk karakter aan jouw badkamer. Je kunt het combineren met een hoogglazen wastafel, maar zeker ook met hout of RVS. We weten niet of Villeroy en Boch de betonnen wastafel verkoopt, maar er zijn tegenwoordig genoeg merken die jou de juiste wastafel kunnen adviseren.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

This concrete sink is everything. Well done 👏🏼👏🏼 #rusticmodern

Een bericht gedeeld door Interior Design | Home Decor (@rustic_meets_modern) op

Spiegel je niet aan anderen

De standaard spiegels zijn saai. Ga voor een bijzondere en extra grote spiegel. Denk aan een ronde spiegel met minimaal een doorsnede van een meter, waarbij je niet alleen je inrichting een boost geeft, maar ook optisch extra ruimtelijkheid creëert. De open uitstraling van een grote ronde spiegel breekt lekker de hoekigheid en langwerpigheid die in veel badkamers regeert.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Oh, hello there ❤️ . . . . . . . #henriettahotel 📷 @missoliviacook via @smithhotels

Een bericht gedeeld door Henrietta Hotel & Bistro (@henriettahotel) op


Mooi metallic

De metallic kleuren zien we al jaren door diverse woonruimten in huis heen. De badkamertrends voor 2020 brengen deze glimmende optie nu ook naar onze badruimte. RVS kenden we natuurlijk al, maar je mag nu gerust gaan voor goud, brons en champagnekleuren. Een goudkleurige kraan, goudkleurige knoppen en wc-rolhouder van goud geven een extra elegante look aan een badkamer. Durf jij een bronzen spiegel op te hangen?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

“I fell in love… His name is New York.” // See more & get a room at the link in our bio.

Een bericht gedeeld door The Ludlow Hotel (@ludlowhotelnyc) op

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram