supperclub tilt “dinner experiences” in Nederland naar internationaal niveau met vernieuwd concept

supperclub Amsterdam

supperclub tilt “dinner experiences” in Nederland naar internationaal niveau met vernieuwd concept

supperclub tilt dineren in Nederland naar internationaal niveau met 260-graden visuals, spectaculaire shows en een groots 5-gangenmenu.

supperclub AmsterdamMet een vernieuwde totaalbeleving dompelt de supperclub in Amsterdam haar gasten onder in een betoverend verhaal. Extravagante acts, overweldigende visuals en een groots 5-gangen, sinds 1 juli kunnen we meer dan ooit genieten van internationale allure in onze hoofdstad.

Het vernieuwde concept van supperclub dompelt gasten onder in een totaalbeleving, waarbij het thema elke 3 maanden wisselt. Gasten belanden bij hun eerste stap over de drempel in een meeslepend verhaal dat pas eindigt als ze deur weer achter zich sluiten.

supperclub Amsterdam biedt complete dinner experience

Vanaf het moment dat de grote deuren van het Odeon openen vallen gasten in een betoverde droomwereld. De shows waar supperclub zo bekend om staat, beginnen al met één stap over de drempel. De extravagante host is daarbij het eerste personage en de indrukwekkende zwarte gang het eerste hoofdstuk.

Binnen deze jaw dropping entree exposeert aanstormend talent hun kunstwerken, terwijl een kunstenaar live een canvas beschildert dat aan het eind van de avond met de hoogste bieder mee naar huis mag. Visuals begeleiden gasten vervolgens de trap op naar de imposante witte zaal, waar men, na de amuse, het bed in duikt met de volgende gang.

Tijdens het 5-gangen diner ontvouwt zich het verhaal door middel van 260-graden visuals en spectaculaire shows. Interactief, muzikaal, in de lucht of op bed – de shows prikkelen ieder zintuig. Het menu van bekende, internationale gerechten vindt een ideale (bed)partner in de uitgebreide selectie aan wijnen, champagnes en cocktails. En wanneer het tijd is om te ontwaken, wees dan niet getreurd. Elke 3 maanden is er weer een compleet nieuw meeslepend verhaal onder leiding van creative manager Marc van Loon.

Boek nu jouw bed en tafel voor slechts € 69 per persoon en geniet van een dinner experience van internationale allure. Met wie stap jij in deze droomwereld?

Post a Comment

#Volg ons op Instagram