Heb jij de Kleding trends mannen 2019 eigenlijk gevolgd?

Kleding trends mannen 2019

Heb jij de Kleding trends mannen 2019 eigenlijk gevolgd?

Met de nazomer in zicht is het interessant om alvast terug te blikken op de Kleding trends mannen 2019. Heb jij ze een eigenlijk gevolgd?

Kleding trends mannen 2019

We hebben gelukkig nog een aantal weken te gaan voordat de zomer voorbij is, maar het grootste gedeelte van het lente-zomerseizoen zit er inmiddels op. Dit betekent dat nieuwe kledingcollectie langzaam in de winkels verschijnen en nieuwe trends opdoemen. Heb jij eigenlijk aan de huidige trends meegedaan?

Duurzaamheid

Hopelijk is duurzame fashion niet louter een trend, maar vooral een vaste richting voor de toekomst. Het kan geen kwaad om erop te letten hoe jouw kleding is vervaardigd. Sterker nog, door bewust te kiezen kun je echt bijdragen aan een betere wereld.

Tropische invloeden

Je kunt ze tegenkomen in de binnenstad, maar zeker ook bij de talloze muziekfestivals die ons land rijk is. De T-shirts en overhemden met een tropisch design. Prints met bloemen, palmbomen en wat al niet meer, het draagt bij aan dat fijne zomergevoel. Heb jij ze in jouw zomergarderobe hangen?

Strepen

Van links naar rechts, van boven naar beneden of zelfs van schouder naar heup. Strepen doen het deze zomer goed en dat zie je terug in talloze shirts. Het leuke van strepen is dat ze nooit uit de mode gaan. Toch zijn er seizoen waarbij de streep opeens nog nadrukkelijker in de spotlight staan. Koop gerust een gestreept T-shirt, want je kunt het altijd gebruiken.

Streetstyle

Dankzij de doorlopende komst van talloze sneakers en collabo’s tussen high-fashionlabels en streetwearlabels, is streetwear hotter dan ooit. Je kunt het op het fashionspectrum combineren tegen casual chic aan of juist lekker de andere kant uit richting skateboardstijl. Hoe dan ook, streetstyle is momenteel populairder dan ooit.

Comfortabel

De strakkere skinny jeans zijn zeker niet verdwenen, maar inmiddels mag het wel weer een slag ruimer. Dankzij o.a. Kanye West en zijn YEEZY-lijn mag kleding weer iets losser in termen van pasvorm. Uiteraard heeft Ye’ ook bijdragen aan de streetstyle trend hierboven.

Welke Kleding trends mannen 2019 heb jij bewust of onbewust gevolgd? Check snel de sale bij expresswear als je jouw kledingkast nog wilt voorzien van enkele lente-zomercollectiekledingstukken.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram