TRAILER: John Rambo bereidt zich voor op zijn laatste missie in ‘Last Blood’

Rambo: Last Blood

TRAILER: John Rambo bereidt zich voor op zijn laatste missie in ‘Last Blood’

In Rambo: Last Blood bereidt John Rambo zich voor op zijn laatste missie. Check Sylvester Stallone in de actievolle trailer.

In 1982 verscheen de eerste Rambo-film, beter bekend als First Blood, in de bioscoop. Nu, 37 jaar later, keert Sylvester Stallone nog een keer terug als de voormalig Vietnam-veteraan en zeer bekwame Green Beret John Rambo. ‘Sly’ is nog één keer bereid om in deze rol te schitteren in Rambo: Last Blood.

De eerste trailer voor dit nieuwste hoofdstuk binnen de geliefde franchise had je misschien al gezien (onderaan), maar deze nieuwe previewclip zit eveneens boordevol bloed en actie. Rambo moet het dit keer tegen het Mexicaanse kartel opnemen en werkt samen met een journalist om een ​​groep lokale meisjes op te sporen, waaronder de dochter van een vriendin, Gabriella. Het meest opvallende is dat de komende film fans voor het eerst een blik zal geven op Rambo, die na tientallen jaren in het buitenland eindelijk een vredig leven leidt op een familieranch in Arizona.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

“ When you hurt a man’s family , you just dug your own Grave” THE NEW TRAILER WILL BE SHOWN HERE FIRST ON TUESDAY 8/20 … I!

Een bericht gedeeld door Sly Stallone (@officialslystallone) op

Last Blood staat al gepland sinds 2008 en markeert de vijfde en laatste film van de Rambo-saga. Stallone gaf de releasedatum van de trailer vorige week prijs via een bericht op sociale media. De eerste vier films van de franchise haalden meer dan $ 294 miljoen binnen in de VS en $ 727 miljoen wereldwijd.

Geregisseerd door Adrian Grunberg, zien we in Rambo: Last Blood ook Paz Vega, Sergio Peris-Mencheta en Yvette Monreal. Op 20 september zal de film in de bioscoop verschijnen.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram