WONEN: Tover je overkapping om in een mancave

overkapping mancave

WONEN: Tover je overkapping om in een mancave

Heb je meer ruimte nodig voor jezelf en ontbreekt het je aan een extra kamer? Tover je overkapping om in een mancave.

overkapping mancave

Heb je een tekort aan ruimte voor jezelf en heb je niet de luxe van een extra kamer die niet ongebruikt is, dan is dat bijzonder vervelend. Heb jij echter een tuin, dan hebben wij misschien wel de gouden tip voor jou. Lees maar even mee.

Mocht je nu al een overkapping in de tuin hebben, aan het huis of aan de schuur gebouwd, dan ben je al een paar stappen vooruit. Je kunt namelijk vrij gemakkelijk van een overkapping in de tuin een extra ruimte maken. Bijvoorbeeld een plek waar jij je PlayStation, een bar en je pokertafel neer kunt zetten. In de tuin zitten met je vrienden was nog nooit zo relaxt.

Voordelen overkapping omtoveren in mancave op een rij

Nee, we gaan je niet vertellen hoe de de mancave eigenhandig als machtige doe-het-zelver moet gaan bouwen. Ga voor meer info over een juiste overkapping bijvoorbeeld naar ForaVida. Wij gaan je alleen vertellen van welke voordelen je geniet als jouw mancave in de tuin af is.

Meer ruimte

De outdoor mancave biedt allereerst de ruimte die jij en jouw vrienden nodig hebben. Een zolder of kelder is vaak wat krap, dus dit kan dé oplossing zijn. Of je nu een voetbalwedstrijd wil kijken of een avond wil gamen, er is nu voldoende ruimte om dit met z’n allen te doen. En je valt op deze manier je vriendin of vrouw niet lastig, uiteraard.

Meer privacy

Jouw nieuwe overkapping schuine streep mancave staat los van de woning, dus men loopt niet zomaar even binnen. Zet er een schuifslot op en mensen komen alleen maar binnen door eerst netjes te kloppen.

Fitness

De extra ruimte betekent niet dat je alleen maar een plek hebt gecreëerd om met een zak chips voor de tv te hangen. Gebruik de nieuwe plek ook lekker om te zweten. Gooi een paar dumbells neer en werk zo nu en dan aan de biceps. Let wel dat je de deur openlaat of zelfs een open kunnend raampje hebt ingebouwd, zodat het fris blijft. Heel veel ruime over? Gooi er een hometrainer in!

Bar

Na het sporten een drankje? Niks mis mee! Bouw een hoekje met een bar en krukken, en elke vrijdagmiddag komen je vrienden jouw kant uit voor die vrijmibo. Kleine koelkast of vriezertje erin en je bent altijd voorzien van een heerlijk biertje.

Heb jij nog tips? Laat ze ons weten en we voegen ze toe!

Post a Comment

#Volg ons op Instagram