Boysenberry: nieuwe webshop overhemden van bekende merken

Boysenberry: nieuwe webshop overhemden van bekende merken

Boysenberry is de eerste professionele online aanbieder van kwalitatief hoogwaardige overhemden van bekende merken.

De nieuwe online hemden-specialist voorziet daarmee in de behoefte van de huidige consument die zijn kleding wil kunnen kopen waar en wanneer het hem uitkomt.

Met Profuomo, van Gils en British Indigo bestaat het aanbod uit merken uit het midden hoog en hoog segment. 

De webshop van Boysenberry biedt een ruime keus aan overhemden uit de laatste collecties, variërend van your basic white shirt tot een trendy design. Naast regelmatige aanvullingen op het assortiment, ligt het succes van Boysenberry in de samenwerking met leveranciers van modische, hoogwaardige hemden, betrouwbaarheid, snelle verzending en een goede service. Daarnaast onderscheidt de webshop zich door het handzame en luxe karakter. Hoogwaardigheid staat voor Boysenberry voor een hoge servicegraad en een omgeving waarin de kwaliteit en stijl hoog in het vaandel staan.

Boysenberry ontstond in de zomer van 2010 als een idee van drie enthousiaste ondernemers uit verschillende vakgebieden (herenmode, planologie en consultancy) met een gezamenlijke passie voor overhemden. De visie van Boysenberry op herenmode in de woorden van Hardy Amies is:

A man should look as if he has bought his clothes with intelligence, put them on with care and then forgotten all about them’ .


Meer informatie: www.boysenberry.nl

Post a Comment

#Volg ons op Instagram