De Off-White x Nike Waffle Racer SP heeft eindelijk een releasedatum

Off-White x Nike Waffle Racer SP releasedatum

De Off-White x Nike Waffle Racer SP heeft eindelijk een releasedatum

De aankomende Off-White x Nike Waffle Racer SP heeft eindelijk een releasedatum gekregen. Ga jij proberen deze sneaker te kopen?

Off-White x Nike Waffle Racer SP releasedatum

Hun samenwerkingsrelatie voortzettend, hebben Virgil Abloh en Nike de verwachte releasedatum van de Off-White x Waffle Racer SP bekend gemaakt. Open je agenda in de maand september en omcirkel de vijfde.

De sneaker – die eigenlijk voor dames is – wordt uitgebracht in drie kleuren en valt binnen de “Athlete in Progress”-collectie van Virgil. De kleurenschema’s “Black/Purple/White”, “White/Sail/Silver” en “Teal/Volt/Black” verschijnen onder een soort net op de bovenkant van de schoen, een detail dat het uiterlijk van sporttape nabootst. Interessant is dat de schoen een traditioneel vetersysteem heeft, maar ook een op wandelen geïnspireerde variant.  Het blootgestelde tonggedeelte verschijnt vervolgens boven de veters. Extra decoratieve details komen in de vorm van retro Nike-tonglabels, “NIKE”-print op de achterkant, Swooshes op de middenvoet, oranje tabs en tot slot printmotieven in industriële stijl. Het ontwerp van de schoen wordt afgerond met een gesegmenteerde phylon middenzool, gecombineerd met een contrasterende puntige rubberen buitenzool.

De Off-White x Nike Waffle Racer SP zal vanaf 5 september verkrijgbaar zijn via nike.com en geselecteerde retailers. Alhoewel bedoeld voor dames, zullen heren die de sneakers passen ongetwijfeld weer toeslaan.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram