Zonder stress onkruid verwijderen met de Kärcher WRE 4 onkruidverwijderaar

Karcher WRE 4 Battery Weed Remover onkruidverwijderaar

Zonder stress onkruid verwijderen met de Kärcher WRE 4 onkruidverwijderaar

Tips voor onkruid verwijderen nodig? Met de Kärcher WRE 4 onkruidverwijderaar is je tuin deze zomer makkelijker dan ooit onkruidvrij.

Tuinieren kan een heerlijke hobby zijn. Er is immers weinig mooier dan genieten van een bloeiende tuin vol kleur. Maar wat een stuk minder plezier oplevert, is onkruid weghalen. Sterker nog, dit vervelende klusje is vaak tijdrovend en intensief is. Tot voor kort echter, want Kärcher introduceerde onlangs zijn innovatieve onkruidverwijderaar.

Voorover gebukt of zelfs op de knieën onkruid tussen de stenen weghalen met een aardappelschilmesje kan een frustrerende zaak zijn. En verdelgingsmiddelen en ander gif om hardnekkig en ongewenst groen weg te halen gebruik je liever niet. Een tuinman dan maar? Kan, maar kost wel een bom duiten. En dat iedere keer opnieuw. Of hier een oplossing voor is? Sinds kort gelukkig wel.

Onkruid verwijderen met de Kärcher WRE 4 onkruidverwijderaar

Met de nieuwe Weed Remover WRE 4 Battery van Kärcher kunnen we eindelijk op simpele wijze ons ontdoen van onkruid. Niet meer jezelf in pijnlijke posities wringen, niet meer een uur bezig zijn met een minimaal stukje mos dat toch echt weg moet, maar niet meewerkt. Nee, vanaf nu kun je onkruid weghalen zonder te zweten en te vloeken.

Design & gebruik

De WRE 4 onkruidverwijderaar komt net als Kärchers andere producten in de herkenbare gele kleur. Hij is strak van vorm en lijkt ergonomisch ook treffend ontworpen. Hoe je het apparaat dient te gebruiken spreekt daarom voor zich. Bovendien beschikt het apparaat over een telescopisch verstelbare aluminium telescoopsteel, waardoor je het geheel kunt afstellen voor een aangename werkhouding voor verschillende lichaamslengtes. Nooit meer rugklachten na het weghalen van onkruid.

De praktische vorm en verstelbare onderdelen van de Weed Remover WRE 4 Battery zijn niet het enige wat het gebruik makkelijk maakt. Hij is namelijk ook niet zwaar – zo’n 2,5 kg. Je gaat dus compleet comfortabel de strijd aan met het onkruid in de tuin, want je kunt de machine vloeiend en in de juiste houding sturen over het te behandelen oppervlak.

Dankzij de 18V li-ion accu* heb je daarnaast ook maximale bewegingsvrijheid en ben je volledig draadloos. Extra handig hierbij is dat de onkruidverwijderaar is voorzien van een display dat de resterende accuduur aangeeft en vertelt hoelang het nog duurt voordat hij volledig is opgeladen.

* De WRE 4 Battery Set is inclusief accu.

Karcher WRE 4 Battery Weed Remover kopen

De WRE 4 Battery en de WRE 4 Battery Set zijn nu beiden beschikbaar in de Kärcher webshop voor een respectievelijke adviesprijs van 139,95 en 249,95 euro. Belangrijk om te weten is dat onkruidverwijderaar zelf onderdeel is van het Kärcher accuplatform. Bijbehorende accu kan tevens worden gebruikt voor diverse andere Kärcher-apparaten, zoals de hogedrukreiniger, grasmaaier en heggenschaar.

Vergeet niet de video bovenaan te bekijken en succes met de onkruidjacht!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram