Deuren van ‘s wereld grootste vegan restaurant openen in Dubai

Dubai veganity vegan restaurant

Deuren van ‘s wereld grootste vegan restaurant openen in Dubai

‘s Werelds grootste vegan restaurant Veganity opent deze week haar deuren in Dubai. Heb jij een voorkeur voor vegan eten en ga je op vakantie naar Dubai?

Dubai veganity vegan restaurant

Dubai huisvest verschillende ontzagwekkende wolkenkrabbers, talloze supercars en uiteraard de nodige restaurants met Michelin-sterren. Als eerste in zijn soort in het Emirati-land, wordt deze week een luxe veganistisch restaurant geopend, dat toevallig ook nog eens het grootste in zijn soort ter wereld is.

Nu veganisme ook zijn weg heeft gevonden naar de VAE, is de opening van het restaurant een strategische zet die ongetwijfeld wordt verwelkomd door de inwoners van Dubai en hen die het bezoeken. Het high-end restaurant, met de naam ‘Veganity’, serveert een scala aan heerlijke veganistische keukens die zorgvuldig zijn samengesteld door een lijn van topkoks.

In tegenstelling tot het gebruikelijke gebrek aan opties voor veganisten, bevat het menu in het Emirati-restaurant meer dan 200 gerechten afkomstig van over de hele wereld. We kunnen onder meer gnocchi, veganistische gehaktbalpasta en vegan gefrituurde ‘kip’ verwachten, samen met een uitgebreide reeks desserts. Het nieuwe restaurant zal op 16 augustus in City Walk 2 worden geopend.

Bij de opening voor genodigden zei een woordvoerder van het restaurant: “Een stap verder gaand, wilde eigenaar en chef-kok Sky Sommers iets maken dat nog nooit eerder is gedaan. Door het Veganity-restaurant in het hart van Dubai aan de hoofdstraat van City Walk te openen, is een toevluchtsoord voor veganisten en niet-veganisten gecreëerd. Men kan genieten van gezond en toch soulful gastronomisch eten dat net zo plezierig is.”

Houd je van gezond eten en ben je binnenkort op reis naar Dubai, vergeet dan niet om Veganity te bezoeken vanaf 16 augustus.


tom nieuwenhuisDoor Tom Nieuwenhuis.

Tom is thuis in sales en het creëren van leuke stukjes. Food, travel en Q&A’s kun je aan hem wel overlaten.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram