Dit Smart Bed komt met projector, geluidssysteem en smartphone-app

Hi-Interiors HiBed smart-bed

Dit Smart Bed komt met projector, geluidssysteem en smartphone-app

Dit Hi-Interiors HiBed smart bed komt met ingebouwde projector, intern geluidssysteem en speciale smartphone-app. Nooit meer je bed uit..

Hi-Interiors HiBed smart-bed-

Meubelontwerpmerk Hi-Interiors heeft onlangs een nieuwe editie van zijn smart bed aangekondigd, waardoor slaapliefhebbers meer dan ooit zullen worden verleid om het hele weekend in bed te blijven.

In tegenstelling tot zijn omvangrijke voorganger, is het frame van HiBed veel minimaler dankzij het ontwerp van de Italiaanse architect Fabio Vinella. Het slimme bed biedt een scala aan technische functies die zijn weggestopt in het slanke frame, waardoor voor meerdere soorten ontspanning kan worden gekozen. Er is een ingebouwde 4K-projector present, die kan worden gecombineerd met een verscheidenheid aan apparaten. Films, tv te kijken en gamen kunnen allemaal op een uitrolbaar 70-inch scherm. Hoge kwaliteit luidsprekers zijn verborgen in het frame en zorgen voor een allesomvattende geluidservaring; gekoppeld aan de projector of alleen gebruikt voor muziek.

HiBed bevat ook een volledig verlichtingssysteem dat ‘s nachts dienst doet als leeslamp en vloergids. In het teken van de gezondheid beschikt het bed trouwens over een app die individuele slaapstatistieken, temperatuur, luchtkwaliteit en lichaamsgewicht analyseert. ‘s Ochtends maakt een slim audio-alarm de gebruiker tot slot wakker door het weer en nieuws te reciteren.

HiBed is momenteel beschikbaar voor pre-order op de website van Hi Interior. Prijzen voor het nieuwe model zijn nog niet beschikbaar, maar de eerste variant van het bed begint bij ongeveer $ 40,300, zo’n € 35,920.

Hi-Interiors HiBed smart-bed

Hi-Interiors HiBed smart-bed

Hi-Interiors HiBed smart-bed

Hi-Interiors HiBed smart-bed

Post a Comment

#Volg ons op Instagram