Afbeeldingen van de potentiële Off-White x Nike Dunk Low “Pine Green” sneaker zijn gelekt

Off-White x Nike Dunk Low Pine Green

Afbeeldingen van de potentiële Off-White x Nike Dunk Low “Pine Green” sneaker zijn gelekt

Een potentiële Off-White x Nike Dunk Low Pine Green sneaker lijkt onderweg te zijn. Eerste afbeeldingen van de schoen lijken namelijk te zijn gelekt.

Off-White x Nike Dunk Low Pine Green

Het was even stil sinds de Off-White x Nike SB Dunk Low met Futura, maar er zijn nu afbeeldingen van een mogelijke Off-White x Nike Dunk Low “Pine Green” colorway gelekt. Wat vind jij van de skatesneaker?

Gecentreerd rond een contrasterende mix van wit en groen leer, is deze nieuwste variant die is opgedoken voorzien van een meer ingetogen uiterlijk. Althans, ten opzichte van de vorige door Futura geklede sneaker met de gebruikelijke Off-White x Nike details.

Opnieuw heeft de schoen een opvallend tonggedeelte geaccentueerd door een traditioneel vetersysteem en fel oranje koordveters, geweven door extra veterlussen. Extra details op het bovendeel komen in de vorm van retro Nike tonglabels, oranje lipjes bij middenvoet Swooshes en industriële tekstprint. De schoen is verhoogd met een zuiver witte tussenzool, gecombineerd met een contrasterende groene rubberen buitenzool. Er zijn nog geen officiële release-details vrijgegeven, dus houd ons in de gaten voor meer informatie.

Check hieronder de Off-White x Nike Dunk Low Pine Green.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram