TRAILER: FIFA 20 brengt spelers terug de straat op met VOLTA FOOTBALL

FIFA 20 VOLTA FOOTBALL

TRAILER: FIFA 20 brengt spelers terug de straat op met VOLTA FOOTBALL

Terug de straat op met FIFA 20 VOLTA FOOTBALL. Check de nieuwe trailer en speel de straatvoetbal gamemodus binnenkort op jouw console.

FIFA 20 is onderweg en zal worden geleverd met een gloednieuwe gamemodus. Althans, iedereen kent FIFA Street nog wel, en het nieuwe VOLTA FOOTBALL is hier de nieuwste variant van. Speel de straatvoetbalmodus en neem de lessen van de straat mee naar het stadion.

Van het spelen van de bal tegen de muur tot het uitvoeren van een futsal-sleepbeweging – de flair en creativiteit van het straatvoetbal komt volledig tot leven. De gameplay in VOLTA FOOTBALL is gecreëerd bovenop de bestaande EA SPORTS FIFA Gameplay-engine, die bestaande elementen uit de game verder door ontwikkelt en fundamentele, nieuwe en unieke mechanics toevoegt.

Het toevoegen van spelers met een hoge variatie en diversiteit, en een reeks aan nieuwe gamemodes met verschillende omstandigheden en regels zorgen ervoor dat het straatvoetbal echt tot leven komt in de game en de ervaring nog intenser wordt. Daarnaast zorgen versimpelde regels, hoe de bal reageert, verschillende omgevingen en soorten wedstrijden (Rush Keepers, Street met Keepers, Futsal), samen met een hoop flair voor een authentieke ervaring.

In Aftrap kunnen bestaande voetballers van de grootste clubs ter wereld het op straat tegen elkaar opnemen en spelers kunnen kiezen voor een grote variatie aan opties in VOLTA House Rules, afhangend van waar ze zich in willen storten, inclusief, Surival, No Rules en ‘First to X.’

VOLTA FOOTBALL bevat ook een story mode die spelers meeneemt in de wereld van VOLTA. Samen met een online-ervaring in VOLTA TOUR, waar spelers kunnen afreizen naar verschillende locaties over de hele wereld waaronder Amsterdam, Tokyo, New York, Kaapstad, Mexico City, Rome, Parijs en meer. Spelers kunnen online promoveren en degraderen met de online VOLTA LEAGUE, waar de nieuwe speler-tegen-speler formaten jouw team tegenover anderen plaatst, en je overwinningen tot promotie naar een hogere divisie zullen leiden.

Kijk jij al uit naar FIFA 20 VOLTA FOOTBALL?

Post a Comment

#Volg ons op Instagram