PUMA en Ushuaïa Ibiza Beach Hotel introduceren sexy limited edition RS-X Sneaker

PUMA RS-X x Ushuaïa

PUMA en Ushuaïa Ibiza Beach Hotel introduceren sexy limited edition RS-X Sneaker

De fraaie limited edition PUMA RS-X x Ushuaïa Sneaker is nu exclusief verkrijgbaar bij Foot Locker Europe. Zou jij deze snelle runner rocken?

PUMA RS-X x Ushuaïa

Dansen en genieten van de beste elektronische muzieksessies terwijl de zon nog schijnt is natuurlijk een must. Zomervakanties op Ibiza zijn er dan ook om te vieren! En dit kan nu op een gloednieuwe limited edition sneaker, ontwikkeld door PUMA en Ushuaïa Ibiza Beach Hotel. Toon je trouwens het aankoopbewijs en draag je de sneakers, dan ontvang je een gratis avondje uit in de Ushuaïa Club.

Perfect voor die zonnige dagen en ideaal voor lange nachten, is de sportief geïnspireerde RS-X Ushuaïa voorzien van een chunky design met levendige kleuren. De sneaker heeft een bovenwerk van mesh en textiel, met lederen overlays en een doorschijnende laag. Branding op de hiel komt in de vorm van de beroemde kolibrie, het logo van Ushuaïa Ibiza Beach Hotel. Ook is er een uniek co-branded label bij de tong en inlegzool, met een RS PUMA-logo op de buitenzool dat de look compleet maakt. Geïnspireerd door het logo van het merk, komen de sneakers in een opvallende wit-oranje kleurstelling.

Het succes van Ushuaïa Ibiza Beach Hotel is niet toevallig. Bekend als een van de beroemdste openluchtclubs ter wereld, opgericht in 2011, is de hype niet meer te stoppen. Gelegen aan het iconische Playa d’en Bossa, staat de plek bekend als dé standaard voor plezier, vrijheid en succes. Elke week brengen de beste dj’s in de elektronische dansmuziekscene hun topbeats terwijl de zon nog steeds schijnt.

De PUMA RS-X x Ushuaïa limited edition is nu verkrijgbaar in bij de Ushuaïa Official Store en Foot Locker-winkels in Spanje, Italië, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Nederland en online.

PUMA RS-X x Ushuaïa

PUMA RS-X x Ushuaïa

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram