Een losse of een strakke boxer. Wat is beter?

losse of een strakke boxer

Een losse of een strakke boxer. Wat is beter?

Wat is beter, een losse of een strakke boxer? Lees maar mee..

losse of een strakke boxer

Het is veelgehoorde vraag. Hebben de boxershorts die je draagt invloed op het zaakje en de gezondheid? Vrij vertaald, kunnen we beter losse of strakke boxershorts dragen? Wij kunnen je mededelen, er zit daadwerkelijk verschil in, dus let op.

Als de tijd daar is om nieuwe boxershorts te kopen, dan ontdek je al snel dat er werkelijk talloze opties zijn. Korte pijpen, lange pijpen, strakke fit, losse fit, en dan nog de duizenden kleuren, patronen en materialen. Onder de streep zijn er echter twee type boxershortmannen. Zij die kiezen voor een wijde boxer en zij die opteren voor de strakkere variant.

In de afgelopen jaren zijn het voornamelijk de strakke boxers die in de spotlight staan en zodoende modieus zijn. Alhoewel dit misschien ook wel fraaier oogt, is het niet direct de beste optie met de gezondheid in het achterhoofd. Het is namelijk echt zo, wijdere boxershorts zijn beter voor je.

Losse of een strakke boxer? Gewoon niet te strak!

Allereerst zal de bloeddoorstroming bij wijde boxershorts beter zijn ten opzichte van, let wel, te strak zittende boxers. Alhoewel strakke modellen op zich geen probleem zouden mogen zijn, zolang ze dus niet teveel afknellen, zie je vaak dat we boxers dragen die eigenlijk toch te strak zijn. Iets dat we vaak zelf niet eens doorhebben.

Je lichaam kan daarnaast de temperatuur van het boxershort-gebied beter regelen als je een lossere boxer draagt. Uiteindelijk vergt dat minder inspanning voor het lijf. Mocht je trouwens ‘commando’ willen gaan, dit is naar verluidt het allerbeste. Lekker de boel los laten hangen is het gezondst, maar misschien niet zo hygiënisch op het moment dat je jouw broek de dag erna opnieuw en ongewassen draagt. Kleine tip, naakt slapen kan natuurlijk heel gemakkelijk, dus laat die boxer achterweg. Zo kan de schaamstreek goed ademen en koel blijven. Als klap op de vuurpijl heeft dit allemaal een positief effect op jouw vruchtbaarheid.

Probeer de volgende keer eens voor een ander type boxer te gaan en ontdek bijvoorbeeld ook eens ondergoed gemaakt van ander materiaal, zoals de bamboe boxer van yourbamboobasics.com. Jouw strakke boxershorts hoef je echt niet direct weg te gooien, maar het is dus van belang om er zeker van te zijn dat de boel niet te strak zit om het zaakje.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram