GIVEAWAY: De tassen van MATT & NAT worden gekenmerkt door strak design en diervriendelijk materiaal

MATT & NAT 2019 herentassen

GIVEAWAY: De tassen van MATT & NAT worden gekenmerkt door strak design en diervriendelijk materiaal

De tassen van MATT & NAT worden gekenmerkt door strak design en vegan materiaal. En wij mogen een heel fraai exemplaar weggeven..

MATT & NAT 2019 herentassen

Met een scherp design en louter het gebruik van diervriendelijk materiaal, is MATT & NAT sinds 1995 een pionier. Afgeleid van Mat(t)erial & Nature, zijn alle creaties namelijk geïnspireerd door zowel diervriendelijke materialen als de natuur. Dit is absoluut geweldig, maar laten we vooral niet vergeten dat ze ook gewoon hele toffe tassen hebben.

De ontwerpen van het label, die in alles positiviteit, vrolijkheid en een goede balans in het leven uitstralen, hebben inmiddels de wereld veroverd. Ze maken stijlvolle tassen, schoenen en andere accessoires met als uitgangspunt de natuur, waarbij sociale verantwoordelijkheid, integriteit en authenticiteit onder meer van belang zijn. De liefde voor natuur en de wil om deze te beschermen. MATT & NAT loopt voorop in fashionland.

MATT & NAT: Design én materiaal

Binnen de collectie kom je veel strakke lijnen tegen, waarbij het contrast wordt geleverd door een interessant kleurenpalet. We zien namelijk een perfecte mix van aardetinten, seizoensgebonden lichte kleuren en afwisselend een felle tint. Dit heeft als resultaat een collectie met klassieke eigenschappen, zonder dat wordt ingeboet aan toegankelijkheid. Zowel de tassen als accessoires en schoenen worden gekenmerkt door een soort luxe degelijkheid.

Wat het merk echter zijn unieke karakter geeft, is het productieproces. Elke collectie bestaat uit materialen die volledig ecologisch zijn. Alleen natuurlijke materialen en stoffen worden gebruikt, waarbij leer, wol, zijde en uiteraard bont worden vermeden.

MATT & NAT werkt en experimenteert daarentegen met gerecyclede materialen, zoals kurk, rubber en nylon. Sinds 2007 behoren zelf s100% gerecyclede plastic flessen tot het recept, wat wordt gebruikt voor de voeringen van de tassen. Ieder seizoen wordt gezocht naar nieuwe en innovatie manieren om de producten op een duurzame manier te verbeteren.

De uitgebreide collecties van MATT & NAT vind je in winkels wereldwijd en online.

WIN een MATT & NAT rugtas

Wij geven een prachtige MATT & NAT rugzak weg. Word jij de gelukkige winnaar.

matt & nat rugtasStuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘MATTNAT’ en wie weet ontvang jij binnenkort de schitterden rugzak!

Succes!

Meedoen kan tot 12 augustus en de winnaar ontvangt bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram