TRAILER: Had jij de eerste volledige trailer van HBO’s serie ‘Watchmen’ al gezien?

watchmen trailer hbo serie

TRAILER: Had jij de eerste volledige trailer van HBO’s serie ‘Watchmen’ al gezien?

De eerste volledige trailer van HBO’s serie Watchmen verscheen enige tijd geleden online. Heb jij de previewclip al gezien?

De eerste volledige trailer voor van HBO‘s Watchmen werd onlangs vrijgegeven. De serie, een adaptatie van Damon Lindelof, gaat dit najaar in première en staat los van de film die ooit werd geregisseerd door Zack Snyder.

De serie zal worden geleid door Regina King en afgaand op wat we al hebben gezien in eerder uitgebrachte teasers, zal de show de originele grafische roman van Alan Moore en Dave Gibbons niet te nauw volgen.

De nieuwe trailer toont hint naar de mogelijke aanwezigheid van Doctor Manhattan, plus Silk Spectre Laurie als FBI-agent. Ook zien we een krantenkop die de dood van Ozymandias opmerkt. De HBO-serie zal fungeren als vervolg op het originele boek van Alan Moore en Dave Gibbons, waarbij de gebeurtenissen in de show tien jaar in de toekomst zullen plaatsvinden.

Naast Regina King zijn Jeremy Irons (als Ozymandias), Don Johnson, Tim Blake Nelson (als FBI-agent) en Jean Smart (nieuw personage genaamd Agent Blake) te zien in de aankomende actieserie.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram