TRAILER: Bekijk de eerste beelden van Robert De Niro & Al Pacino in Martin Scorsese’s ‘The Irishman’

The Irishman trailer - Robert De Niro & Al Pacino

TRAILER: Bekijk de eerste beelden van Robert De Niro & Al Pacino in Martin Scorsese’s ‘The Irishman’

Bekijk de eerste trailer van Martin Scorsese’s The Irishman met Robert De Niro & Al Pacino. De cast van de aankomende film is gevuld met legendes.

De eerste trailer voor de langverwachte film The Irishman is eindelijk hier. De aankomende speelfilm, die zal worden uitgebracht op Netflix, is geregisseerd door Martin Scorsese en heeft Robert De Niro en Al Pacino in de hoofdrol. 

De film toont de wereld van de Amerikaanse georganiseerde misdaad na het einde van de Tweede Wereldoorlog. De Niro speelt Frank Sheeran – ook bekend als ‘The Irishman’ – een hustler en huurmoordenaar. De film zelf is gebaseerd op non-fictieboek I Hear You Paint Houses door Charles Brandt, en draait om Sheeran’s reflecties op zijn leven en de belangrijke momenten in zijn rol als maffialid.

The Irishman vertelt het verhaal van de betrokkenheid van Sheeran bij de misdaadfamilie Bufalino, geleid door Roberto Bufalino (Joe Pesci). Met een verhaal dat tientallen jaren beslaat, focust de film zich ook op de verdwijning van vakbondsbaas Jimmy Hoffa. Hoffa raakte vermist in 1975 en Sheeran was, hoewel het nooit is bewezen, langdurig hoofdverdachte omtrent de verdwijning. In Scorsese’s nieuwste creatie wordt Hoffa gespeeld door Al Pacino.

Naast De Niro, Pacino en Pesci zien we ook Harvey Keitel, Bobby Cannavale en Stephen Graham hun opwachting maken. Er is nog geen officiële releasedatum gedeeld, maar Netflix heeft aangekondigd dat de film in de herfst van 2019 in geselecteerde bioscopen en bij de streamingdienst zal verschijnen.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram