Belvedere Vodka en Schilo van Coevorden lanceren exclusief menu in de Brasserie van het Conservatorium hotel

Belvedere Vodka x Schilo van Coevorden - brasserie conservatorium hotel

Belvedere Vodka en Schilo van Coevorden lanceren exclusief menu in de Brasserie van het Conservatorium hotel

Belvedere Vodka en Schilo van Coevorden lanceren exclusief menu in de Brasserie van het Conservatorium hotel. Reserveer jij snel in augustus?

Een uniek en exclusief viergangenmenu met cocktailpairing is door Schilo van Coevorden, Executive Chef Conservatorium hotel, en Belvedere vodka samengesteld voor de fijnproever. Alleen in de maand augustus kun je komen proeven in de Brasserie van het Conservatorium hotel, dus reserveer snel een plekje.

Belvedere Vodka vervaardigt al sinds 1993 ’s werelds eerste super premium vodka in het hart van Polen. De traditionele distillering en slechts twee natuurlijke ingrediënten, te weten 100% Dankowskie Gold rogge en het puurste water uit eigen bron, maken Belvedere’s vodka tot een symbool van luxe en vakmanschap.

Om dit vakmanschap te vieren bundelt Belvedere Vodka de krachten met chef Schilo van Coevorden (o.a. Taiko) in een exclusief viergangenmenu met cocktailpairing.

Belvedere Vodka x Schilo van Coevorden - brasserie conservatorium hotel

Belvedere Vodka x Schilo van Coevorden

Natuurlijk, puur en kwalitatief. Kernwaarden die niet alleen voor Belvedere Vodka gelden, maar ook voor chef Schilo van Coevorden. Als executive chef van het Conservatorium hotel hecht hij grote waarde aan de herkomst van zijn ingrediënten. Zo combineert hij in restaurant Taiko zijn Oosterse specerijen met lokale vis en verse groentes tot moderne Aziatische gerechten.

Voor Belvedere richt hij zich eenmalig op een ander deel van de wereld. Voor deze bijzondere samenwerking liet hij zich inspireren door de herkomst van vodka en de natuurlijke smaken van het land. Bij elke gang wordt een ideale partner geserveerd in de vorm van een bijpassende Belvedere Vodka-cocktail.

Belvedere Vodka x Schilo van Coevorden - brasserie conservatorium hotel

Zo komen de warme roggewafels en foreleitjes met de zomerse The Pomme Highball met frisse citrus en appel. De in hooi geroosterde tarbot krijg je op tafel met een Rabarber Sour en de Poolse pierogi gevuld met wilde Schipholgans wordt vergezeld door een Polish Martini. Tot slot krijgt het klassieke Lemon Colonel dessert als afsluiter een minstens zo klassieke Espresso Martini.

Belvedere Vodka x Schilo van Coevorden - brasserie conservatorium hotel

Het menu (€78,-) en de Belvedere Vodka cocktailpairing (€60,-) zijn exclusief in de maand augustus te bestellen in de Brasserie van het Conservatorium hotel. Reserveer hier een tafel.

Belvedere Vodka x Schilo van Coevorden - brasserie conservatorium hotel

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram